Valtakunnallinen yleisurheiluviikko 20.-26.5.2024

Valtakunnallinen yleisurheiluviikko kutsuu kaikki tutustumaan yleisurheiluun!
Yleisurheiluviikon tavoitteena on järjestää tapahtumia, joissa on mahdollista tutustua seuran toimintaan ja kokea yleisurheilun ilo.

Yleisurheiluviikon aikana vietetään kansallista Seurakisapäivää, joka pidetään keskiviikkona 22.5. Tarkoituksena on saada avoimia seurakisoja saman päivän aikana mahdollisimman moneen kuntaan.

Noin 20 seuraa järjestää Metsä Group Seurakisat kansallisena seurakisapäivänä. Näitä seuroja ovat mm. IF Åsarna, Lapinlahden Veto, Mäntyharjun Virkistys, Valkealan Kajo, Siikalatvan Urheilijat ja monet monet muut. Katso yleisurheiluviikon ja koko kesänkin osalta, missä metsä Group Seurakisoja järjestetään ja bongaa sopiva paikka kisailulle! www.kilpailukalenteri.fi

Ilmoita seurasi tapahtuma yleisurheiluviikolle!  

Ilmoittaudu mukaan

Jokainen seura on mukana Valtakunnallisessa Yleisurheiluviikossa!

Ilmoita seuran tapahtuma mukaan 31.3. mennessä Suomisport -tapahtumassa.

 

Hyödynnä logoa ja käytä
#yleisurheiluviikko #valtakunnallinenyleisurheiluviikko #seurasydän #seurakisat #nuorisoyleisurheilu #yleisurheilu ja merkitse @nuorisoyleisurheilu @yleisurheilu

Yleisurheiluviikon tapahtumat

Valtakunnallinen Yleisurheiluviikko 20.-26.5.

Yleisurheiluviikolla ja toukokuun viimeisellä viikolla on tärkeää saada kesän yleisurheilukouluista ja kilpailutoiminnasta tietoa jaettua perheille. Laadukkailla yleisurheilukouluilla osaavine ohjaajineen herätetään innostus liikkumiseen ja yleisurheiluun!

Kansallinen Seurakisapäivä 22.5.

Yleisurheiluviikon ilme

Yleisurheiluviikolle suunniteltua logoa saa hyödyntää vapaasti seurojen omassa markkinoinnissa. Logo on ladattavissa materiaaleista.

Lisätietoja

Olethan yhteydessä, mikäli kysyttävää on!

Ilpo Koponen, ilpo.koponen@sul.fi , 050 414 5085

Materiaalipankki

Yleisurheiluviikko_päivämäärätön   Kansallinen_Seurakisapäivä_päivämäärätön  

Nuorisoyleisurheilun yhteistyökumppanit