Liitä seurasi Suomisport-palveluun, saat vuoden 2023 palvelumaksut 50 prosentin alennuksella

Kaikki loppuvuoden aikana Suomisport -palvelun aktivoivat yleisurheiluseurat saavat vuoden 2023 Suomisportin palvelumaksuista 50 prosentin alennuksen. Se tulee palautuksena Suomen Urheiluliitolta. Etu koskee 17.11.-31.12.2022 Suomisportin käytön aloittaneita seuroja.

– Seurojen kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi ja päivittää oma seura Suomisportiin, kannustaa palvelupäällikkö Carita Riutta Suomisport Seurapalvelusta.

– Suomisport palvelu on ollut auki tässä laajuudessa reilut kaksi vuotta ja reilut 900 seuraa hyödyntää palvelukokonaisuutta liittyen esimerkiksi tapahtumiin, jäsenyyteen ja kausimaksuihin, Riuttaa kertoo.

Riutta muistuttaa, että Suomisportin käyttöönotto ja käyttö sinällään on veloituksetonta eikä sitouta seuraa mihinkään. Palvelumaksu menee vain Suomisportin menevästä maksuliikenteestä.

Kampanja -50% -alennus koskee palvelumaksua ei Svean maksutavan osaa. Katso lisätiedot: https://info.suomisport.fi/seuroille/kayttoonotto/

Neljä syytä miksi Suomisport -palveluun kannatta liittyä?

–  Tehokas talouden hallinta: laskutuksen piilokulujen ja hitauden poistuminen, maksut suoraan seurallesi, reaaliaikainen maksujen seuranta.

– Riskitön palvelu ja ilmainen asiakaspalvelu: ei vuosi-, kuukausi- tai aloituskustannuksia. Palvelun maksutoimintoja hyödyntäessä, seuran maksusta veloitetaan pieni palvelumaksu ja Svea Paymentsin maksutapamaksu. Veloitukseton Suomisport-asiakaspalvelu on aina tukenasi.

– Kaikki seuran palvelut yhdessä paikassa: jäsenyydet, tapahtumien markkinointi, ryhmät ja joukkueet, lisenssiurheilijat, seuraviestintä, OKM-tukihaku, Tähtiseura-kehittämisen työkalut kaikki yhdessä paikassa.

– Yksinkertainen ja helppo käyttöliittymä: alkuun pääset nopeasti. Käyttöönotto on veloitukseton eikä sitouta seuraa mihinkään. Tietoturvan ja yhdistyslain mukainen palvelu: palvelu kaikille seuroille lajista ja koosta riippumatta.

Seuran liittyminen Suomisporttiin tapahtuu näin:

Kirjaudu sisään organisaatiokäyttäjänä osoitteessa: www.suomisport.fi

Navigoi seurasi etusivulle ja tarkista pääkäyttäjät sekä kutsu uusia. (Kaikki jäsenmaksunsa maksaneet SUL:n jäsenseurat löytyvät Suomsportin listauksesta)

Aktivoi maksupalvelusopimus kohdassa: ”Ota uudet toiminnot käyttöön”

Lisätiedot Suomisportista: https://info.suomisport.fi/seuroille/

Lisätiedot:

Ritva Immonen

Suomen Urheiluliitto ry

0400 670 033

ritva.immonen@sul.fi