Lähiliikunta-alueet

Lähiliikunta-alueet

Lähiliikunta-alueita rakennetaan innostamaan ja kannustamaan lapsia ja nuoria liikkumaan monipuolisesti. Ne mahdollistavat liikkumisen koulu- ja välituntiliikunnassa sekä vapaa-aikana vaikkapa vanhempien johdolla.

Lähiliikunta- alueiden erilaisten suorituspaikkojen tavoitteena on houkutella heitä kokeilemaan juoksemista, hyppäämistä ja heittämistä, jotka ovat kaikkien lajien perusliikuntataitoja, ja siten palvelevat lasten ja nuorten motorista kehittymistä. Yleisurheilun lajitaidot nousevat siten jokaisen lapsen ja nuoren päivittäiseen arkeen.
Suomen Urheiluliitto ry ja Lappset ovat yhdessä rakentaneet malleja koulujen lähiliikunta-alueiksi. Lähiliikunnan mallit on rakennettu päiväkodin, alakoulun ja yläkoulun tarpeisiin. Malleja voi käyttää päiväkotien ja koulujen pihasuunnitelmien pohjana. Lasten ja nuorten liikkuminen on entistä tärkeämpää tulevaisuudessa, joten liikkumiseen innostavat piha-alueet tulee olla meidän kaikkien tavoitteena.

Autamme ja ideoimme myös kohdekohtaisessa suunnittelussa!

  • Suomen Urheiluliitto ry, Kilpailupäällikkö Mika Muukka 040 830 6792 / mika.muukka(at)sul.fi
  • LAPPSET GROUP oy, Voit ottaa asiakapalveluumme yhteyttä lähettämällä sähköpostia myynti@lappset.com tai soittamalla 020 775 0150 www.lappset.fi
Lähiliikunta-alueet yleisurheilu-esite