Lajikarnevaalit

Lajikarnevaalit

Yleisurheilun lajikarnevaalit 2020- kesän kohokohta!

Kaikki yleisurheilun lajikarnevaalit järjestetään 25.-28.6. 2020 poislukien moniotteluiden karnevaali, joka oli Liikuntakeskus Pajulahdessa 27.-29.3. 2020.

Yleisurheilulajien harrastajat ja kovimmat nimet kohtaavat tapahtumissa, joissa vaihdetaan tämän hetken kuuminta yleisurheilutietoa ja harjoitellaan ja kilpaillaan hyvissä olosuhteissa. Yleisurheilun lajikarnevaalit ovat kilpailujen lisäksi erinomainen  leiritys- ja koulutustapahtuma niin urheilijoille, vanhemmille kuin seurojen ohjaajille ja valmentajille.

Kohderyhmänä ovat  yli  10-vuotiaat yleisurheilijat sekä heidän taustajoukkonsa kautta maan. Alueellisille nuorten maajoukkueille (ANMJ-leiriläiset) lajikarnevaalit ovat kauden viimeinen leiri. Myös piirileiri-ikäisten urheilijoiden kalenteriin lajikarnevaalit on vahvasti merkitty. Karnevaaleilla on myös  ulkomaalaisia osallistujia.

Kouluttajina toimivat Suomen Urheiluliiton (SUL:n) valmentajat sekä muut asiantuntevat valmentajat. Lisäksi lajikarnevaaleilla on mukana myös urheilijavieraita. Lajikarnevaalit alkavat pääsääntöisesti nuorten sarjojen kilpailulla torstaina.  Sen jälkeen lajikarnevaalit jatkuvat leirityyppisenä sunnuntaihin saakka.

Ohjaajille, valmentajille ja urheilijoiden vanhemmille tarjolla koulutusta

Urheilijoiden vanhemmille, ohjaajille ja valmentajille on oma ohjelmansa karnevaaleilla. Ohjelmasta vastaa vanhempainryhmän rehtori yhteistyössä karnevaalirehtorin kanssa. Ohjelmassa on mm. harjoitusten seurantaa johdetusti sekä luento- ja keskustelutilaisuuksia.

Kannuste valmentajille ja seuroille

Jos valmentajan urheilijoista tulee kahdeksan (8) urheilijaa saman karnevaalin leirille (yhdestä seurasta tai omia valmennettavia useammasta seurasta), tarjotaan ryhmän valmentajalle ilmaispaketti (koulumajoitus tai vastaava sekä ruokailut leiriohjelman ja valmentajaryhmän koulutuksen lisäksi). Urheilijat ilmoittautuvat normaalisti järjestäjien kotisivulla olevien ohjeiden mukaisesti. Ryhmän valmentaja ilmoittautuu osoitteeseen tapio.rajamaki(at)sul.fi .

Mitä tarvitset mukaan?

Ota mukaan urheiluvälineet, vapaa-ajan asusteet ja yöpymistä varten oma makuualusta, makuupussi tai vastaava.

Mitä maksaa?

Koko lysti maksaa sinulle 160  €  sisältäen  leirin (to-su), koulutuksen, kilpailumaksun yhteen kilpailuun, ruokailut, koulumajoituksen tai vastaavan ja T-paidan. 160 euron karnevaalihinta on toukokuun loppuun saakka. Kesäkuun ensimmäisestä päivästä alkaen jälki-ilmoittautumismaksu on 185 euroa. Ilmoittaudu siis ajoissa! Vanhempainkoulun hinta on 140 € (sama paketti kuin urheilijoilla, paitsi kilpailumaksu. Lisänä vanhempainryhmän ohjelma). Voit tiedustella myös itsellesi ja vanhemmillesi muita majoitusvaihtoehtoja paikallisjärjestäjältä.

Kuinka ilmoittaudut?

Ilmoittautuminen tapahtuu järjestäjien kotisivulla olevien ohjeiden mukaisesti. Lisätietoja  Tapio Rajamäki, 040 740 8300, tapio.rajamaki@sul.fi