TILAA VALMENNUSJULKAISU HUIPPU-URHEILU-UUTISET

Huippu-Urheilu-Uutiset (HUU) on lukupaketti yleisurheiluvalmennuksen ja yleisurheilun ystäville.

Tarjolla on tietoa kotimaisten ja ulkomaisten urheilijoiden harjoittelusta, valmentajien ja urheilijoiden henkilökuvia sekä asiantuntijoiden artikkeleita valmennuksesta, urheilulääketieteestä, ravinnosta palautumisesta ja monista muista asioista.

HUU:n sivuilta löydät myös Suomen Urheiluliiton (SUL) valmentajayhdistyksen tiedotuspalstan ja mielenkiintoisia kolumneja lajin ytimestä.

Vuoden tilaushinta (4 numeroa) on 37 euroa.

Huippu-urheilu-uutisten tilaus:
Tilaukset: huu-lehti@jaicom.com tai 03 42465382
Lisätietoja: Tapio Nevalainen 040 775 2528 (tapio.nevalainen@sul.fi)

Valmennusjulkaisu Huippu-Urheilu-Uutisten lokakuun numerossa pituushypyn SE-mies Kristian Pulli kertoo ajatuksistaan pituushypystä, tekniikan vaihdosta ja harjoittelusta. Pulli kertoo myös miten sujui voimaharjoittelukokeilu flywheel-laitteistolla, jossa vastus syntyy vauhtipyörän muodostamasta liike-energiasta.

Kuulantyönnön olympiavoittaja Arsi Harju ja kiekonheiton ex-SE:n haltija Timo Tompuri käyvät läpi uraansa ja vakuuttavat, että myöhäinen lajitaidon tai oman lajin valinta eivät rajoita huipulle nousua.

Valmentajan henkilökuvassa esitellään Mervi Brandenburg, joka kertoo, että valmennusryhmän yhteishenki antaa voimaa jokaiselle.

Ministeriöön palaava SUL:n valmennusjohtaja Kari Niemi-Nikkola avaa ajatuksiaan suomalaisen huippuyleisurheilun tilasta ja vähän muustakin. Kolumnisteina ovat myös Jarmo Rasi, Petteri Piironen, Kalle Lehmusvuori ja Jani Lehtinen.

Tutkittua tietoa on tarjolla suhteellisesta energiavajeesta miesurheilijoilla, hermolihasjärjestelmän toiminnasta ja herkkyyskausien huomioimisesta yleisurheilussa.