Yleisurheilua opettajille

Yleisurheilua opettajille

H-hetki on Suomen Urheiluliiton lasten yleisurheilua tukeva ohjelma, jonka avulla haluamme edistää lasten hyppäämistä, heittämistä ja juoksemista koulun toimintaympäristössä. Haluamme olla osaltamme vaikuttamassa liikunnallisten yleisurheiluhetkien, aktiivisen koulupäivän ja elinikäisen liikunnan harrastuksen luomisen kautta hyvinvoivaan huomiseen.

Hyppää, heitä ja juokse – avaimet perusliikuntaan
3.-6. -luokkien opettajat voivat liittyä maksutta mukaan H-hetkeen. H-hetken kautta olet eturivissä saamassa uusinta tietoa kouluyleisurheilun opettamisesta, innostumassa ja kokeilemassa kanssamme uutta. Erilaisten tuntimallien, ratojen, vinkkien ja ohjeiden avulla toteutat laadukkaita yleisurheilutunteja, -treenejä ja -hetkiä. H-hetken yhtenä yhteistyökumppanina toimii Terve Koululainen hanke, joka on puolestaan tuottanut paljon helposti hyödynnettävää ja lapsentajuista materiaalia opetukseesi lapsen terveellisestä elämästä. H-hetken jo julkaistuja materiaaleja pääset lukemaan materiaalipankista.

H-hetki huipentuu joka kevät yleisurheilun Hese-piirikisoihin, jossa kisaillaan joukkuein juosten, hyppien ja heittäen. Jos kiinnostuit myös Hese-kisasta, lue lisää tästä.

Liity siis sinäkin mukaan maksuttomaan H-hetki – ohjelmaan kaudelle 2019-2020! 

Liittymällä H-Hetkeen saat: 

  • Liittymislahjana opettajalle Taitoa ja tunnetta ohjaamiseen opas
  • Liittymislahjana luokalle 4 kpl viestikapuloita
  • Yleisurheilun Kouluextra -lehden
  • H-hetki ja Hese-kisa esitteet
  • Sähköisen H-hetki uutiskirjeen (5 krt/lukuvuosi)

Ilmoittaudu mukaan 1.9.2019 alkaen osoitteessa: www.yleisurheilurekisteri.fi, palvelutunnuksella: 2020HHETKI.

Syyskuun 2019 aikana ilmoittautuneet 3-6 luokat ovat mukana kolmen (3) treenipäivän arvonnassa. Arvonta suoritetaan 1.10.2019. Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Lisätiedot ja kyselyt: Suomen Urheiluliitto, piia.jantti(at)sul.fi