Tulospalveluohjelma

Tulospalveluohjelma

Uusi, kehittynyt Tuloslista-tulospalveluohjelma

Suomen Urheiluliitto (SUL) on hankkinut jäsenseurojensa käyttöön uuden tulospalveluohjelman. Tulospalveluohjelma löytyy osoitteesta www.tuloslista.com  Kooste Tuloslista-ohjelman koulutuksesta löytyy sivun alalaidasta.
Tuloslista-ohjelma on toteutettu nykyaikaisella web-tekniikalla. Se tarkoittaa, että ohjelman käyttöönotto ei vaadi ohjelmistoasennuksia työasemalle, vaan on heti käyttövalmis. Suositeltuja Internet-selaimia ovat Google Chrome ja Mozilla Firefox. Jos kilpailupaikalla ei voida tai haluta käyttää internet-yhteyttä, ohjelma voidaan asentaa myös kentällä olevaan tietokoneeseen, jonka jälkeen ohjelmaa käytetään kilpailupaikalle rakennetussa tietoverkossa.
Tulospalvelu integroituu Kilpailukalenteri.fi -järjestelmään, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki kilpailun perustamiseen tarvittavat tiedot tuodaan Kilpailukalenteri.fi:stä. Kilpailu saadaan luotua Tuloslistaan esimerkiksi Kilpailukalenteri.fi:n hallintalinkin avulla ilmoittautumisajan umpeuduttua.
Ohjelman lopullinen versio maksaa 200 euroa, joka on lisenssimaksu, joka maksetaan vain kerran (ei vuosimaksua) ja laskutetaan jälkikäteen. Lisenssimaksu on järjestäjäkohtainen, eli se laskutetaan jokaiselta kilpailuja järjestäneeltä taholta, joka on käyttänyt Tuloslistaa. Lisenssimaksulla korvataan osa ohjelman kaksi vuotta kestäneen kehitystyön kuluista.

Kaikki uusi herättää toivottavasti myös keskustelua. Suosittelemme, että käytte jakamassa kokemuksianne Tuloslista.com:iin liittyvällä keskustelupalstalla osoitteessa http://keskustelu.varaslahto.net

LIVE-tulospalvelu
LIVE-tulospalvelu osoitteessa http://live.tuloslista.com

Lisätietoja:
Yleiset kysymykset:

Mika Muukka
Kilpailupäällikkö
Suomen Urheiluliitto
mika.muukka@sul.fi

Tekniset asiat:
Mikko Suominen
Amptech Oy
044 3040024