Tulospalveluohjelma

Tulospalveluohjelma

Uusi, kehittynyt Tuloslista-tulospalveluohjelmaa

Suomen Urheiluliitto (SUL) on hankkinut jäsenseurojensa käyttöön uuden tulospalveluohjelman. Uusi tulospalveluohjelma löytyy osoitteesta www.tuloslista.com  Kooste Tuloslista-ohjelman koulutuksesta löytyy sivun alalaidasta.
Tuloslista-ohjelma on toteutettu nykyaikaisella web-tekniikalla. Se tarkoittaa, että ohjelman käyttöönotto ei vaadi ohjelmistoasennuksia työasemalle, vaan on heti käyttövalmis.Suositeltuja Internet-selaimia ovat Google Chrome ja Mozilla Firefox. Jos kilpailupaikalla ei voida tai haluta käyttää internet-yhteyttä, ohjelma voidaan asentaa myös kentällä olevaan tietokoneeseen, jonka jälkeen ohjelmaa käytetään kilpailupaikalle rakennetussa tietoverkossa.
Tulospalvelu integroituu Kilpailukalenteri.fi -järjestelmään, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki kilpailun pesrustamiseen tarvittavat tiedot tuodaan Kilpailukalenteri.fi:stä. Kilpailu saadaan luotua Tuloslistaan esimerkiksi Kilpailukalenteri.fi:n hallintalinkin avulla ilmoittautumisajan umpeuduttua.
Ohjelman lopullinen versio maksaa 200 euroa. Se on lisenssimaksu, joka maksetaan vain kerran (ei vuosimaksua). Laskutus jälkikäteen. Sillä korvataan osa ohjelman kaksi vuotta kestäneen kehitystyön kuluista.
Kaikki uusi herättää toivottavasti myös keskustelua. Suosittelemme, että käytte jakamassa kokemuksianne Tuloslista.com:iin liittyvällä keskustelupalstalla osoitteessa http://keskustelu.varaslahto.net

LIVE-tulospalvelu
LIVE-tulospalvelu osoitteessa http://live.tuloslista.com

Lisätietoja:
Yleiset kysymykset:

Mika Muukka
Kilpailupäällikkö
Suomen Urheiluliitto
mika.muukka@sul.fi

Tekniset asiat:
Mikko Suominen
Amptech Oy
044 3040024