Ajankohtaista tietoa koronavirustilanteen vaikutuksesta urheiluun

”Ohjeet ja suositukset SUL:n jäsenseuroille koronarajoituksiin liittyen”.

Aluehallintovirastot ovat päättäneet uusista koronarajoituksista. Rajoitukset ovat aluekohtaisia, joten toimijoiden on tärkeää tarkastaa oman alueensa tilanne Aluehallintoviraston sivuilta. Rajoitukset koskevat yleisötilaisuuksia (kokoontumisrajoitukset) ja joillakin alueilla myös tilojen käyttöä.

Lasten, nuorten ja aikuisten harrastus- ja kilpailutoiminta saa uusista rajoituksista huolimatta edelleen jatkua kaikkialla Suomessa. Toiminnan jatkuminen vaatii useilla alueilla rajoituksista vapautumista koronapassi käyttöönottamalla.

Lisätietoa ja ajantasaiset rajoituspäätökset, ohjeistukset, suositukset ja määräykset koronavirusepidemiasta ValtioneuvostonTHL:n ja AVI:n ja kuntien sivuilla.

Lue lisää Olympiakomitean sivuilta: https://www.olympiakomitea.fi/2021/09/13/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/

Suomen Urheiluliitto noudattaa korona-ajan toiminnassaan Suomen hallituksen, ministeriöiden, THL:n, aluehallintoviranomaisten ja paikallisten terveysviranomaisten päätöksiä, rajoituksia ja suosituksia. Kaiken toiminnan lähtökohtana on osallistujien terveys sekä viranomaisten määräysten ja suositusten noudattaminen!

Paluu urheiluun koronataudin jälkeen

Lue ohjeet:

22_paluuohje urheiluun