H-hetken ilmoittautuminen on alkanut!

H-hetken ilmoittautuminen on alkanut!

H-hetken uusi kausi on käynnissä. Opettajat voivat nyt ilmoittaa luokkansa maksutonta opetusmateriaalia, yleisurheiluvinkkejä, tunti- ja toimintamalleja sekä lasten ja nuorten terveystietoutta tarjoavaan monipuoliseen H-hetkiohjelmaan.

Suomen Urheiluliiton ja Hesburgerin yhteistyöstä ponnistavan H-hetkiohjelman avulla edistetään lasten liikkumista koulussa. Ohjelmaa on kehitetty kouluilta saadun palautteen ja toiveiden pohjalta.

– Tavoitteenamme on tarjota H-hetkiohjelmaan ilmoittautuville kouluille mahdollisimman kattava, monipuolinen ja motivoiva paketti yleisurheiluopetuksen tueksi. Ilmoittamalla oman koulun mukaan ohjelmaan, opettajat saavat mm. runsaasti valmiita tuntimalleja ja yleisurheiluratoja. H-hetken yhteistyökumppanina toimiva Terve Koululainen-hanke tuottaa opetuksen tueksi paljon helposti hyödynnettävää ja lapsentajuista materiaalia lapsen terveellisestä elämästä, SUL:n aluepäällikkö Tapio Rajamäki kertoo.

 Liittymällä H-hetkeen opettajat/luokat saavat:

  • Opettajan liittymislahjana Yleisurheiluohjaajan oppaan. 
  • Oppilaiden liittymislahjan (25 kpl / luokka).
  • Yleisurheilun Kouluextra -lehden.
  • H-hetken ajankohtaisen, kouluyleisurheilua koskevan sähköisen uutiskirjeen viisi kertaa lukukaudessa.

Syyskuun 2018 aikana ilmoittautuneet 3-6 luokat ovat mukana kolmen (3) treenipäivän arvonnassa. Arvonta suoritetaan ma 1.10.2018. Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.  

H-Hetken kummiurheilijoina jatkavat Anniina Kortetmaa sekä Elmo Lakka.

Ilmoittaudu mukaan 3.9.2018 alkaen osoitteessa: www.yleisurheilurekisteri.fi, palvelutunnuksella: 2019HHETKI

Lisätiedot ja kyselyt: tapio.rajamaki@sul.fi