Porvoon Urheilijat johtaa Flying Finns –seurakisaa

Porvoon Urheilijat johtaa Flying Finns –seurakisaa

Porvoon Urheilijat, Lempäälän Kisa ja Lahden Ahkera on kärkitrio kestävyysjuoksun Flying Finns –seurakilpailussa Koululiikuntaliiton maastojuoksujen jälkeen osakilpailun

Neljännellä sijalla on Mäntsälän Urheilijat ja viidentenä talven hallitonnien ykköspalkinnon kuitannut Tampereen Pyrintö. 

Porvoon Urheilijat oli Lempäälässä toukokuun lopussa järjestettyjen Koululiikuntaliiton maastojuoksujen paras seura. PU on panostanut vahvasti koulu-seura-yhteistyöhön, mm. järjestämällä viime lokakuussa Porvoon koulujen Juoksukarnevaalin lähes 500 koululaiselle.

Koululiikuntaliiton kisoissa kotimaastoissaan kilpailleet Lempäälän Urheilijoiden juoksijat ottivat kakkossijan ennen Lahden Ahkeraa.

Flying Finns -seurakilpailun toinen osa on Pajulahti Cross Country Carnival. Se järjestetään perjantaista sunnuntaihin 26.-28. lokakuuta. Lajeina ovat maastojuoksut ja maastojuoksuviesti. Seurakilpailupalkinnot jaetaan Koululiikuntaliiton (KLL) maastojuoksukisojen ja Pajulahti Cross Country Carnival -kisan yhteenlaskettujen pisteiden perusteella. 

Flying Finns henkilökohtainen kilpailu jatkuu Pitkien ratamatkojen kotiratakisoina 1.5.-15.9., kunkin ikäsarjan (9-19) pisimmillä ratamatkoilla sekä Jämsän kestävyysjuoksukarnevaaleilla 28.6.-1.7.

Flying Finns –säännöt löydät tästä: https://www.yleisurheilu.fi/lapset-ja-nuoret/flying-finns

Flying Finns –seurakisa KLL-maastot + Pajulahti Cross Country Carnival, pisteet KLL-maastojen jälkeen:

Sijoitus

Seura

Pisteet

1

Porvoon Urheilijat

834

2

Lempäälän Kisa

788

3

Lahden Ahkera

713

4

Mäntsälän Urheilijat

535

5

Tampereen Pyrintö

481

6

Kaipolan Vire

346

7

Kauhavan Wisa

262

8

Mikkelin Kilpa-Veikot

221

9

Gamlakarleby IF

80

10

Jalasjärven Jalas

69

www.juoksutalli.com

  Flying Finns -seurakilpailua tukevat Suomen Urheiluliitto ry, Koululiikuntaliitto ry sekä Armas Valste -klubi.