Porvoon Urheilijat voittoon Flying Finns -seurakilpailussa

Porvoon Urheilijat voittoon Flying Finns -seurakilpailussa

Porvoon Urheilijat voitti Flying Finns -juoksusarjan seurakilpailun. Kilpailu ratkesi Koululiikuntaliiton ja Pajulahden Cross Country Carnival -tapahtuman perusteella.

Porvoon Urheilijat vei kilpailun 2601 pisteellä, Lahden Ahkera ja Lempäälän Kisa Yleisurheilu olivat toinen ja kolmas koottuaan 2327 ja 887 pistettä.

Rahapalkinnoille seurakilpailussa pääsi viisi parasta seuraa. Tampereen Pyrintö oli neljäs (757) ja Mikkelin Kilpa-Veikot viides (721).

– Porvoo Urheilijat ja Lahden Ahkera ovat panostaneet koulu-seura -yhteistyöhön ja juoksukulttuurin kehittämiseen paikkakunnalla. Se näkyi Flying Finns -sarjassa, sanoo kestävyysjuoksuvalmentaja Rami Virlander.

Flying Finns -seurakilpailussa pisteitä sai jokaisesta osallistujasta ja joukkueesta, jotka kahteen tapahtumaan osallistuivat. Pistelasku huomioi myös kaikki sarjat.

Flying Finngs-seurakilpailussa ovat mukana Suomen Urheiluliitto ry, Koululiikuntaliitto ry ja Armas Valste -klubi. 

Pajulahti Cross Country Carnival -tapahtumassa päättyi myös Flying Finns –sarjan henkilökohtainen kilpailu. 19-sarjan voittajat ovat Joensuun Katajan Mika Kotiranta ja Lahden Ahkeran Salla Laukkanen, 17-sarjassa Kauhavan Wisan Valtteri Luomala ja Kaipolan Vireen Venla Marjanen. Täydet 600-pisteen potit keräsivät T15-sarjan Venla Saari ja T11-sarjan Inka Peltola.

Seurakilpailun loppupisteet:

http://www.juoksutalli.com/2016/pisteet/flying-finns-kll-maastot-pajulahti-cross-country-carnival-2018/

Henkilökohtaisen kilpailun loppupisteet:

http://results1.ultimate.dk/events/2018/run/pccc/flyingfinn.pdf