Lahden Ahkera Flying Finns -sarjan kärkeen

Lahden Ahkera voitti Flying Finns -seurakisan ensimmäisen osakilpailun, Janakkalan SM-maastot ja junioreiden Flying Finns –maastot. Ahkera keräsi 9-19 –sarjoista ja niiden joukkuekilpailuista yhteensä 2579 Flying Finns –pistettä.

Toiseksi sijoittui Porvoon Urheilijat 2265 pisteellä ja kolmanneksi Jyväskylän Kenttäurheilijat 1923 pisteellä. Lahden Ahkeran joukkueet menestyivät SM-maastoissa mm. vieden voiton M17 ja N19 –sarjojen joukkuekilpailuissa.

Yli 1000 Flying Finns –pistettä maastoista keräsivät seuraavilla sijoilla myös Turun Urheiluliitto (1812), Helsingin Kisa-Veikot (1551), Lempäälän Kisa Yleisurheilu (1418), Keravan Urheilijat (1124) ja Tampereen Pyrintö (1066). Kaikkiaan pisteille juoksi 111 seuraa. Flying Finns -sarjan pistetilanne.

Toinen ja uusi Flying Finns –osakilpailu on 18.5. HCRD:n Helsinki City 5, jossa 19-, 17- ja 15-vuotiaiden sarjassa kartutetaan pisteitä henkilökohtaisessa- ja seurakilpailussa. Nuoremmat Helsinki City 5 osallistujat lasketaan mukaan seurakilpailun pisteisiin.

Flying Finns –kilpailu jatkuu kesällä Jämsän Karnevaaleilla 27.-30.6. ja syksyllä Pajulahti Cross Country Carnivalissa 26.-27.10.