Flying Finns –kilpailusarja jatkuu maastokisoilla

Flying Finns –kilpailusarja jatkuu maastokisoilla

Kestävyysjuoksun Flying Finns –seurakilpailu jatkuu syksyn aikana Kuortaneen Maastofinaalilla (22.9.) ja Pajulahti Cross Country Carnival (PCCC) -tapahtumassa (26.-28.10.).

Molemmissa osakilpailuissa on omat seurapalkinnot. Kuortaneen Maastofinaaleissa kilpaillaan junioreiden ja yleisen sarjan maastojuoksut. Liikuntakeskus Pajulahdessa maastojuoksukarnevaaleilla juostaan junioreiden ja aikuisten maastojuoksut sekä maastojuoksuviestit.

Pajulahden maastojuoksukarnevaalin seurakilpailupalkinnot jaetaan kevään Koululiikuntaliiton (KLL) maastojuoksukisojen ja Pajulahti Cross Country Carnival -kisan yhteenlaskettujen pisteiden perusteella. 

Koululiikuntaliiton maastojuoksujen jälkeen tämän taiston kärkitriossa ovat Porvoon Urheilijat, Lempäälän Kisa ja Lahden Ahkera. Neljännellä sijalla on Mäntsälän Urheilijat ja viidentenä talven hallitonnien ykköspalkinnon kuitannut Tampereen Pyrintö.

Flying Finns -kilpailusarjan henkilökohtaisen kilpailun 4. osakilpailu, eli pitkien ratamatkojen kotiratakisa on päättymässä 15. syyskuuta. Kilpailussa seurataan kunkin ikäsarjan (9-19-v.) pisimpien ratamatkojen tilastotuloksia kuluvalta kesältä.

Miesten 19-vuotiaiden 5000 metrillä alle 15 minuutin ovat juosseet Joensuun Katajan Mika Kotiranta 14.54,21 ja Lempäälän Kisa Yleisurheilun Leevi Keronen 14.55,61. Naisten 19-vuotiaiden kotiratakisan kärki on Lahden Ahkeran Salla Laukkanen 5000 metrin ajallaan 17.22,47. 

Flying Finns –seurakisan ja henkilökohtaisen kilpailun pistetilanne:http://www.juoksutalli.com/2016/flying-finns/flying-finns-seurojen-pistetilanne/

Flying Finns –säännöt: https://www.yleisurheilu.fi/lapset-ja-nuoret/flying-finns

Kuortaneen Maastofinaali: http://www.juoksutalli.com/2016/maastofinaali/

Pajulahti Cross Country Carnival: www.pccc.fifl