Yleisurheilijoille personal trainer -koulutusta Portugalissa

Yleisurheilijoille personal trainer -koulutusta Portugalissa

Yleisurheilijoilla on mahdollisuus saada personal trainer -koulutus maajoukkueen tutussa leiripaikassa Portugalin Monte Gordossa. PCA finland -yritys järjestää Portugalissa reilun kahden viikon mittaisen koulutus- ja leirijakson parhaaseen kevään leiriaikaan  10.-25. huhtikuuta.

Opetus on Monte Gordossa iltapäivisin, joka mahdollistaa ammattimaisen harjoittelun. Opetussisältöjä on myös skaalattu harjoittelu tukevaksi.

Koulutuksen Suomen jaksot järjestetään PCA scala kuntoklubilla Helsingin Vallilassa. Siellä opiskelijoilla on henkilökuntaedut koulutuksen ajan, 14.3.-17.5.2015.

– Yleisurheilijat ovat todellinen PT-potentiaali, loistava fyysisen harjoittelun tausta yhdistettynä koulutukseen antaa etulyönnin tulevilla PT-markkinoilla, sanoo PCA finlandin pääkouluttaja Mika Järvinen.

Järvisen mukaan PCA finlandin koulutuksen kantava teemana on ”teorian jalkauttaminen käytäntöön, itse tehden ja kokien”.

– Koulutukseen osallistuminen ei vaadi aktiiviurheilijan statusta, mutta yleisurheilutaustaa vaaditaan useamman vuoden verran, Järvinen sanoo.

Lisätietoja oheisesta esitteestä


Mika Järvinen, Salla Rinne, Petri Järvinen

Mika Järvinen, Salla Rinne ja Petri Järvinen ovat PCA finland -yhtiön kouluttajat