SUL Nuorisovalmennusseminaari Tampereella 19.–20.10.2024 

Vuosittainen Nuorisovalmennusseminaari järjestetään syksyllä Tampereella ja Varalan Urheiluopiston tiloissa. Seminaari toimii nuoruusvaiheen valmentajien vuosittaisena jatko- ja täydennyskoulutuksena. Seminaarin kantavana teemana on tänä vuonna nuoruusvaiheen harjoittelun suunnittelu ja fyysisten ominaisuuksien kehittäminen.

Ohjelmassa on esimerkkejä fyysisten ominaisuuksien harjoittamisesta ja luentoja valmennuksen suunnittelusta. Seminaarissa esitellään muun muassa Tšekin ja Suomen kaksoiskansalaisen Tomas Järvisen valmentautumista. Järvinen on tällä hallikaudella otellut 7-ottelussa 5993 pistettä, joka on 2024 hallikauden maailman kärkitulos alle 20-vuotiaiden sarjassa.

Osallistujat pääsevät myös oppimaan voimaharjoittelusta käytännön tasolla, kun monen huippu-urheilijan taustalla toimivat fysiikkavalmentajat Jenni Puputti ja Tiia Hautala demoavat yleisurheilijan nuoruusvaiheen voimaharjoittelua.

– SUL Nuorisovalmennusseminaari on loistava paikka kehittää omaa valmennusosaamistaan sekä tutustua ja keskustella muiden valmentajien kanssa. Nuoruusvaiheen kehittävällä ja osaavalla valmennuksella luodaan valmiudet suorituskyvyn maksimointiin huippuvaiheessa, sanoo SUL:n valmennusosaamisen kehittäjä Tanja Niemi.

Päivämäärät kannattaa painaa jo nyt kalentereihin. Seminaariohjelma täydentyy kevään aikana. Ilmoittautuminen, majoitustiedot ja yksityiskohtaisempi ohjelma ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa. 

Lisätiedot ja kysymykset 

Aapo Räntilä 

aapo.rantila@sul.fi 

+358 45 634 1090