Saarioinen tukee: Välineitä 20 seuralle, kaksi seuraa kehittämään välipaloja

Saarioinen tukee: Välineitä 20 seuralle

Kaksikymmentä seuraa sai yleisurheiluvälinepaketin ja kaksi seuraa valittiin osallistumaan ravintovalmennukseen ja kehittämään välipaloja osana Suomen Urheiluliiton (SUL) ja Saarioisten ravitsemusyhteistyötä.

Tuotekehitykseen ja ravintovalmennukseen valitut seurat ovat Keski-Uudenmaan Yleisurheilu ja Tammelan Ryske.

Viiden sadan euron arvoisen yleisurheiluvälinepaketin saivat Helsingin Jyry yleisurheilu, Keski-Uudenmaan Yleisurheilu, Keravan Urheilijat, Virkby Start, Joroisten Urheilijat, Polvijärven Urheilijat, Karhulan Urheilijat, Pälkäneen Luja-Lukko, Someron Esa, Tammelan Ryske, Turun Weikot Yleisurheilu, Marttilan Murto, IF Nykarlebynejden, IF Åsarna, Lohtajan Veikot, Konneveden urheilijat, Uuraisten Urheilijat, Kuivasjärven Aura, Pohjan Koitto ja Suomussalmen Rasti.

– Toivottavasti moni nuori löytää yleisurheilukoulun kautta mieluisan tavan liikkua ja harrastaa yhdessä toisten kanssa. Samalla meille avautuu mahdollisuus keskustella lasten ja nuorten kanssa ravitsemukseen liittyvistä asioista. Hyvillä eväillä jaksaa ja kehittyy paremmin, sanoo Saarioisen markkinointi- ja viestintäjohtaja Tia Yrjölä.

SUL:n seurapalvelujohtaja Harri Aalto näkee Saarioisten kanssa tehtävän yhteistyön esimerkkinä siitä kuinka lasten ja nuorten liikuntaa ja ravintotietoutta kehitetään konkreettisesti.

– Yleisurheiluvälinepaketissa on kaikki mitä seuran yleisurheilukoulussa tarvitaan. Tilaisuus ammentaa ravintotietoutta ja olla kehittämässä tulevaisuuden välipaloja alan ammattilaisten johdolla ovat seuroille ainutlaatuisia tilaisuuksia, Aalto kiittelee.

Lisätietoja:

Ritva Immonen

Nuorisopäällikkö

Suomen Urheiluliitto

ritva.immonen@sul.fi

p. 0400 670 033