Pohjola Seuracupin piirikisojen toisella kierroksella tiukkaa taistelua finaalipaikoista

Pohjola Seuracupin piirikilpailuiden toinen kierros pyörähtää käyntiin tiistaina ja huipentuu 10.–11. elokuuta peräti 16 kilpailuun. Sen jälkeen selvillä ovat joukkueet finaaleihin, jotka kilpaillaan 4. syyskuuta neljässä eri sarjassa.

Ensimmäisten osakilpailuiden jälkeen Superfinaalissa ja C-sarjassa kärjessä on Lahden Ahkera (17453), A-sarjassa Nakkilan Vire (12777) ja B-sarjassa Lempäälän Kisa Yleisurheilu (14450).

– Superfinaalin viimeisistä paikoista tulee erittäin kova kisa, mutta muissakin sarjoissa finaalipaikoista riittää jännitystä loppuun asti. Ensimmäisissä osakisoissa oli hyvin joukkueita mukana, mutta mukaan pääsee vielä. Kannattaa kerätä vaikka pienempikin porukka ja lähteä kisailemaan, Suomen Urheiluliiton seurakehityspäällikkö Mika Tyrkkö sanoo.

Tyrkkö lisää, että finaalipaikkojen lisäksi jännitettävää riittää pisteiden osalta: tekeekö Lahden Ahkera tiistaina piirikisojen piste-ennätyksen? Nykyinen ennätys on Tampereen Pyrinnön 34 265, joka on vuodelta 2016. Pohjola Seuracupin pistetilanteita pääsee seuraamaan kilpailukohtaisesti osoitteessa live.tuloslista.com ja seurojen välistä pistetilannetta osoitteessa seuracup.tuloslista.com.