Pohjola Seuracupin finaalien järjestäjät 2024 valittu

Pohjola Seuracupin finaalien järjestäjät kaudelle 2024 on valittu. Superfinaalin järjestää Hämeenlinnan Tarmo, A-sarjan Janakkalan Jana, B-sarjan Riihimäen Kisko ja C-sarjan Vantaan Salamat. Valinnat teki Suomen Urheiluliiton (SUL) seurapalvelut.

Valtakunnallinen yleisurheilun Pohjola Seuracup järjestetään ensi vuonna jo 27. kerran. Finaalit kilpaillaan lauantaina 31.8, joka on Helsingin Olympiastadionilla käytävän Ruotsi-ottelun toinen kilpailupäivä.

Seuracupin finaaleihin osallistuvat urheilijat ja huoltajat saavat pääsyliput maaottelun lauantai-iltaan ja finalistit pääsevät maaottelun aikana myös tekemään kunniakierroksen Olympiastadionilla.

– Saimme hyviä hakemuksia, joiden joukosta valitsimme järjestäjät. Kaikilla valituilla seuroilla on vankka kokemus kisojen järjestämisestä ja olosuhteet kunnossa, sanoo SUL:n seurakehityspäällikkö Mika Tyrkkö.

– Olen erittäin luottavainen, että finaalien järjestelyt onnistuvat erinomaisesti ja kisat ovat osallistujille ikimuistoiset

Seurojen paremmuusjärjestys muodostuu yksilösuoritusten mukaan lasketuista pisteistä. Lähes 40 piirikilpailua sisältävä kilpailusarja kisaillaan kesä-heinäkuussa. Ensimmäinen osakilpailu on 17.–26. kesäkuuta ja toinen 5.–13.elokuuta.

Vuoden 2024 piirikisojen ajankohdat ja paikkakunnat varmistuvat myöhemmin.