PNG-valmennusseminaarin ilmoittautuminen on auki

PNG Coaching for success -valmennusseminaarin ilmoittautuminen on avattu. Turussa 17.-18.6.2024 järjestettävän Seminaarin hinta on 120 € (1 päivä) / 150 € (2 päivää).

SUL huippuvaiheen valmentajalisenssin omaaville ja SUL maajoukkue -valmennusryhmäurheilijoiden (yleisurheilukausi 2023–2024) henkilökohtaisten valmentajien seminaarihintaa on vahvasti subventoitu ja heille hinta on vain 80 € (1 päivä) / 110 € (2 päivää).

Team Finland -valmennusryhmäurheilijan (2023–2024) henkilökohtaisen valmentajan seminaarimaksun maksaa Suomen Urheiluliitto.

Seminaarimaksuun sisältyy myös B-kategorian pääsylippu (arvo 68 euroa) Suomen kovimpaan kansainväliseen yleisurheilukilpailuun, Paavo Nurmi Gamesiin!

Tämän hetken seminaariohjelman löydät täältä. Seminaariohjelma täydentyy ja tarkentuu toukokuun aikana mm. tiistai-iltapäiväosion osalta. Vuosina 2022 ja 2023 seminaarin päättävän ”keynote -luennon” ovat pitäneet Vésteinn Hafsteinsson (2022) ja Laurent Meuwly (2023).

Seminaarilaisille on mahdollisuus myös majoitusvarausten tekemiseen edulliseen seminaarihintaan Original Sokos Hotel Kupittaalle, mikä sijaitsee seminaarin pitopaikan (Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki) välittömässä läheisyydessä.

Seminaari-ilmoittautuminen ja majoitusvarausten tekeminen on auki 30.5.2024 saakka. Ilmoittautumaan ja majoitusvarauksiin pääset täältä: https://www.lyyti.fi/reg/PNG_CoachingForSuccess2024 .

”Athletes make excellence happen; Coaches make excellence possible.” -Frank Dick

“Luennolla pureudutaan valmentajan johtajuuteen ja toimintamalleihin, jotka voivat merkittävästi tukea tai haitata urheilijan suoriutumista.” -Hanna-Maari Päkk

Katso koko seminaariohjelma täältä:

Paavo Nurmi seminar 2024, ohjelma

Lisätietoja seminaarista:

Jarkko Finni

Valmennuksen ja koulutuksen johtaja, SUL

jarkko.finni@sul.fi

Lue lisää:

PNG-valmennusseminaari Turussa 17.-18.6. – Frank Dick tähdittää toista seminaaripäivää