Meuwly ja Suihko avaavat valmennustaan PNG-seminaarissa – ilmoittautuminen on auki

Turussa järjestetään kansainvälinen Paavo Nurmi Games Coaching For Success -valmennusseminaari 12.-13. kesäkuuta. Ilmoittautuminen seminaarin on auki ja päättyy viimeistään 2. kesäkuuta tai jopa aiemmin, mikäli seminaaripaikat täyttyvät.

Seminaari on avoin kaikille yleisurheiluvalmennuksesta kiinnostuneille.

Seminaarin huippuvieras on useiden maailman huipputason pikajuoksijoiden taustavoima Laurent Meuwly. Kokenut sveitsiläisvalmentaja toimii Hollannin pika- ja aitajuoksujen päävalmentajana sekä useiden huippujuoksijoiden kuten Femke Bolin ja Viivi Lehikoisen henkilökohtaisena valmentajana.

Seminaarissa kuullaan myös valmentaja Marjukka Suihkon esitys Reetta Hurskeen matkasta 60 metrin aitojen Euroopan mestaruuteen. Suihko on valmentanut Hursketta lapsuusvaiheesta asti. Esityksessään Suihko painottaa erityisesti lapsuus -ja nuoruusvaiheen harjoittelun eroja huippuvaiheeseen verrattuna.

– Suihkon ja Hurskeen valmennuksellinen matka lapsuusvaiheen harjoittelusta huippuvaiheeseen ja Euroopan mestaruuteen on todella kiehtova ja opettavainen tarina kaikille valmentajille, sanoo Suomen Urheiluliiton (SUL) valmennuksen ja koulutuksen johtaja Jarkko Finni.

– Meuwly taas on yksi tämän hetken ”kuumimmista” yleisurheiluvalmentajista maailmassa. Hän tekee kovaa tulosta ison valmennusryhmän kanssa. Meuwly on myös karismaattinen esiintyjä.

Marjukka Suihkon ja Reetta Hurskeen valmennuksellinen matka lapsuusvaiheen harjoittelusta huippuvaiheeseen ja Euroopan mestaruuteen on todella kiehtova ja opettavainen tarina kaikille valmentajille, sanoo Suomen Urheiluliiton (SUL) valmennuksen ja koulutuksen johtaja Jarkko Finni.

Teemoina: Urapolku, kuormituksen hallinta -ja seuranta, ohjelmointi huippuvaiheessa

Paavo Nurmi Gamesin Coaching For Success -seminaari järjestetään toista kertaa osana SUL:n valmentajakoulutuksen huippuvaiheen jatko- ja täydennyskoulutuskokonaisuutta.

– Valmentajavieraiden ohella seminaarin asiantuntijaesitysten teemoina ovat yleisurheilijan valmennuksellinen urapolku, kuormituksen hallinta -ja seuranta sekä harjoittelun ohjelmointi, Finni sanoo

Seminaarin ensimmäinen päivä on kansallinen koulutuspäivä, jolloin esityskielenä on suomi. Toinen päivä on kansainvälinen koulutuspäivä. Silloin esityskielenä käytetään englantia.

Seminaarikokonaisuuteen ja -hintaan kuuluvat myös muiden muassa Paavo Nurmi Games Night of the Champion -tapahtuma 12. kesäkuuta sekä sisäänpääsy Paavo Nurmi Games -kilpailuun 13. kesäkuuta.

– Seminaari tarjoaa erinomaisen verkostoitumismahdollisuuden suomalaisvalmentajille, Finni muistuttaa.

Seminaarin järjestävät SUL, PN Turku Oy ja Turun kaupunki

Katso koko seminaarin alustava ohjelma tästä: Paavo Nurmi seminar 2023, alustava ohjelma  (Lopullinen seminaariohjelma varmistuu toukokuun loppuun mennessä.)

 

Paavo Nurmi Games: Coaching For Success -seminaari 12.-13.6.

Linkki ilmoittautumiseen:

https://www.lyyti.in/PNG2023_CoachingForSuccess

 Seminaarihinnat:

–  Yksi seminaaripäivä 110 € / hlö (12.6. tai 13.6.).

– Kaksi seminaaripäivää 140 € / hlö (12.-13.6.)

Mitä Seminaarihinta sisältää?

Koko seminaari:

– Seminaarikoulutuksen ja jaettavat materiaalit, lounaat molempina päivänä sekä PNG Night of the Champion -tapahtuman ja sisäänpääsy PNG-kilpailuun.

 Yksi seminaaripäivä:

– Seminaarikoulutuksen ja jaettavat materiaalit (seminaarikoulutus joko 12.6. tai 13.6.), yhden lounaan,PNG Night of the Champion -tapahtuman sekä sisäänpääsyn PNG-kilpailuun.