Keski-Suomen Yleisurheilu ry:n seuroille haussa Henkivakuutusyhtiö Kalevan stipendi

Keski-Suomen Yleisurheilu ry:n seuroille haussa Henkivakuutusyhtiö Kalevan stipendi

Suomen Urheiluliiton pitkäaikainen yhteistyökumppani Henkivakuutusyhtiö Kaleva kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan. Yhtiön työntekijät lahjoittivat jo vuonna 1909 hopeisen Kalevan Maljan ikuisesti kiertäväksi kiertopalkinnoksi ja Kaleva on Kalevan kisojen pitkäaikaisin yritysyhteistyökumppani. 

Tänä kesänä Jyväskylässä pidettyjen Kalevan kisojen aikaan Kaleva kampanjoi keskisuomalaisten nuorten liikkumisen edistämiseksi. Kampanja kannusti suomalaisia laskemaan henkivakuutuksen hinnan Kalevan verkkokaupassa henkivakuutuskuntoon.fi. Jokainen laskettu henkivakuutuksen hinta kartutti pottia, joka nyt julistetaan haettavaksi keskisuomalaisille yleisurheiluseuroille. Urheiluseurojen ja urheilijoiden kannustamiseen tarkoitettu potti on yhteensä 2998,50 €. 

Keski-Suomen Yleisurheilu ry:n seurat voivat nyt hakea Kalevan lahjoittamaa 2998,50 euron stipendiä lasten ja nuorten liikuntaa edistävään hankkeeseen. Stipendin on tarkoitus mahdollistaa asioita, jotka ilman stipendiä jäisivät toteuttamatta. Stipendillä tulee rahoittaa uutta toimintaa tai hankintoja, eli sitä ei voi käyttää perustoiminnan rahoittamiseen. 

Hae stipendiä ja kerro konkreettisesti, mihin seurasi sen käyttäisi! Stipendin saaja sitoutuu raportoimaan hankkeen toimeenpanosta ja etenemisestä SUL:lle ja Henkivakuutusyhtiö Kalevalle sekä antamaan tarvittavat haastattelut, kuvamateriaalit, jne. Kalevan ja SUL:in viestintätarkoituksiin.

Stipendisumma 2998,50 e voidaan jakaa joko yhdelle seuralle tai jaettuna useammalle seuralle.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 20.11. mennessä sähköpostilla osoitteeseen tapio.rajamaki@sul.fi.

Valinta tehdään marraskuun loppuun mennessä.