Kalevan kisojen esiurheilijoiden haku käynnistyy

Vuoden 2015 Porin Kalevan kisoista lähtien Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva on tuonut yhdessä kisajärjestäjien kanssa eri lajien finaaleihin esiurheilijat.

Esiurheilijat ovat paikallisissa seuroissa urheilevia lapsia, jotka pääsevät yrittämään omaa ennätystään lajinsa Kalevan kisojen finaalissa. Lapsille kokemus on täynnä iloa, jännitystä ja ainutkertaisuutta. 

Nyt urheiluseurasi lapsilla on mahdollisuus hakea Lappeenrannan Kalevan kisojen esiurheilijaksi ja päästä koko kisayleisön edessä avaamaan oman lajinsa finaali.

Esiurheilijaksi voivat hakea itäisen alueen seurojen alle 12-vuotiaat lapset. Valitut esiurheilijat pääsevät yrittämään omaan ennätystään ennen varsinaista finaalia. Onnistuessaan esiurheilijat saavat palkinnoksi 100 jäätelöä ja 100 euron valmennusstipendin. Hyvästä yrityksestä palkitaan 50 jäätelöllä ja 50 euron valmennusstipendillä. Palkinnot jakaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva. 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen tiedotus@sul.fi 2.7.2019 mennessä. Esiurheilijat valitsee Suomen Urheiluliitto ja Lappeenrannan Urheilumiehet. Valitut esiurheilijat julkistamme 18.7.2019.

Kerro hakemuksessasi seuraavat tiedot: nimi, seura, ikä, urheilijan ja vanhemman yhteystiedot, vanhemman suostumus (osallistua esiurheilijaksi, haastattelu ja valokuvan käyttö mediassa), oma laji, oma ennätys, minkä takia haluat Kalevan kisojen esiurheilijaksi.

FINAALILAJIT

Perjantaina: 

naisten pituus, miesten pituus

Lauantaina: 

Miesten seiväs, naisten keihäs

Sunnuntaina 

Naisten kuula, miesten keihäs

Nyt on hyvä tilaisuus ylittää itsensä ja saada potkua harjoitteluun! Lähetä rohkeasti hakemus.