Joko ilmoitit seurasi tapahtuman Yleisurheiluviikolle, vielä ehdit arvontaan

Joko ilmoitit seurasi tapahtuman Yleisurheiluviikolle. Tapahtumia voi ilmoittaa huhtikuun loppuun asti, mutta nyt ehtii vielä nipin napin mukaan yleisurheiluviikkoon liittyvän urheilijavieraan arvontaan.

– Kaikki ne yleisurheiluseurat, jotka ilmoittavat yleisurheiluviikon tapahtumansa 29. helmikuuta mennessä ovat mukana arvonnassa, jossa yleisurheiluviikon tapahtumiin arvotaan kymmenen urheilijavierasta, kertoo Suomen Urheiluliiton nuorisopäällkkö Piia Jäntti.

Valtakunnallinen yleisurheiluviikko on lähtölakaus yleisurheilukesälle. Se järjestetään 18.-24.5.2020.

– Tavoitteena on, että viikon aikana mahdollisimman monessa seurassa käynnistetään joko lasten urheilukoulut tai järjestetään seurakisat tai Kunniakierros. Tapahtumia voi tietysti olla useitakin, Jäntti sanoo.

– Erityisen hienoa olisi, että viikon aikana saataisiin järjestettyä paikkakunnan koulujen kanssa yleisurheiluhenkistä yhteistyötä, esimerkiksi yleisurheilun esittelytilaisuus.

Jäntti toivoo myös, että mahdollisimman moni seura saisi oman urheilijakaartinsa kärkinimiä mukaan esimerkiksi koulutapahtumaan, visiitille lasten urheilukouluun tai seurakisaan.

– Nyt on jo tiedossa, että kotimaisista kärkinimistä moniottelija Maria Huntington ja kilpakävelijä Veli-Matti ”Aku” Partanen ovat mukana yleisurheiluviikolla.

Seuran tapahtuman voi ilmoittaa yleisurheilurekisteri.fi 1.1.–29.2.2020 (30.4.) välisenä aikana. Palvelutunnus on 2020YUVIIKKO.

Lisätietoja:
Piia Jäntti,
piia.jantti@sul.fi
050 470 2622

Yleisurheiluviikon sivut: