Valtakunnallinen yleisurheiluviikko 18.-24.5.2020

Mistä kyse? 
Valtakunnallinen yleisurheiluviikko käynnistää vilkkaan yleisurheilukesän. Yleisurheiluviikon tavoitteena on käynnistää ympäri Suomea kesän yleisurheilukoulut, seurakisat ja Kunniakierros-tapahtumat samalla viikolla. Suosituksena on että seurat suunnittelevat kevään ohjelman siten, että ainakin jokin noista tapahtumista käynnistyy 18.-24.5.2020 aikana. Näin saamme yhdessä luotua näkyvyyttä tapahtumillemme.

Vallitsevasta tilanteesta johtuen Valtakunnallista Yleisurheiluviikkoa vietetään tänä vuonna haastaen seurat pitämään avoimia etätreenejä omien urheilijoiden toimesta. Viikon aikana teemme seuranostoja ja järjestämme Nuorisoyleisurheilun sometilien kautta livetreenin kaikille lajista kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan

Jokainen seura on mukana Valtakunnallisessa Yleisurheiluviikossa!

Hyödynnä logoa ja käytä #yleisurheiluviikko #valtakunnallinenyleisurheiluviikko #seurasydän #nuorisoyleisurheilu #yleisurheilu ja merkitse @nuorisoyleisurheilu @yleisurheilu

Yleisurheiluviikon tapahtumat

18.-24.5. Valtakunnallisen Yleisurheiluviikko

Yleisurheiluviikon ilme

Yleisurheiluviikolle suunniteltua logoa saa hyödyntää vapaasti seurojen omassa markkinoinnissa. Logo on ladattavissa materiaaleista.

Lisätietoja

Olethan yhteydessä, mikäli kysyttävää on!
Piia Jäntti, piia.jantti@sul.fi tai 050 470 2622

Materiaalit

Yleisurheiluviikko_2020_logo_png
logot_valtakunnallinen_yleisurheiluviikko_2020
Yleisurheiluviikko_logo_sininen_ilman_taustaa_2020
Yleisurheiluviikko_logo_mustavalko_ilman_taustaa_2020
 
Yleisurheiluviikko_logo_pieni_ilman_taustaa_2020
 

Nuorisoyleisurheilu