Ilmoittautuminen SUL Nuorisovalmennusseminaariin on nyt auki – hyödynnä Early Bird -tarjous

SUL Nuorisovalmennusseminaari järjestetään 19.-20.10.2024 Varan Urheiluopistolla Tampereella. Ilmoittautuminen seminaariin on nyt auki ja seminaariin on mahdollista ilmoittautua 31.7. asti edullisemmalla Early Bird -hinnoilla.

Ilmoittautuminen Nuorisovalmennusseminaariin on mahdollista 2.10. saakka. SUL Huippuvaiheen ja Nuorisovalmentajalisenssillä tarjoushinnat ovat voimassa viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka.

Puputti: Nuorena opitut hyvät nostotekniikat avain turvalliseen ja tehokkaaseen voimaharjoitteluun 

SUL Nuorisovalmennusseminaarissa pääsee Varalan Urheiluopiston fysiikkavalmentaja Jenni Puputin opissa harjoittelemaan olympianostojen tekniikoita ja niiden opettamista nuorille sekä kuinka olympianostoja voi hyödyntää yleisurheiluvalmennuksessa.

Jennin otsikot seminaarissa ovat ”Miten hyödyntää VoimanPolkua yleisurheilijan harjoittelussa?” ja ”Kuinka opettaa nuorelle urheilijalle turvalliset Olympianostojen tekniikat”. Puputti painottaa, että nuorena opitut hyvät nostotekniikat ovat avain turvalliseen ja tehokkaaseen voimaharjoitteluun myöhemmin urheilu-uran aikana. Hyvin suunniteltu ja monipuolinen voimaharjoittelu toimii myös oivana liikkuvuusharjoitteluna.

Puputti on toiminut monen eri lajin huippu-urheilijan apuna voimaharjoittelussa. Yleisurheilussa hän on tehnyt yhteistyötä mm. Salla Sipposen, Maria Huntingtonin ja Miia Sillmanin kanssa.  Puputti on fysioterapeutti, jolla on vahva urheilijatausta. Puputti on moninkertainen nuorten SM-mitalisti keihäänheitossa. Myöhemmin painonnostajana Puputti on sijoittunut EM-kisojen 58-kiloisten sarjassa kuudenneksi vuonna 2018

Ilmoittaudu SUL Nuorisovalmennusseminaariin edullisemmin 31.7. mennessä

Seminaarihinnat 31.7.2024 asti (EARLY BIRD) tai viimeiseen ilmoittautumispäivään (2.10.) asti Nuorisovalmentajalisenssillä tai Huippuvaiheen valmentajalisenssillä:

  • 110 €: seminaari la-su ilman majoitusta, sis. seminaariohjelma, ruokailut ja kahvit. Seminaarihinta 31.7. jälkeen: 140 €.
  • 135 €: seminaari la-su majoituksella, sis. seminaariohjelma, ruokailut, kahvit, aamupalan ja majoituksen 2-3 hh (1hh huonelisä +30 €). Seminaarihinta 31.7. jälkeen: 165 €.
  • 75 € / päivä: seminaarin päiväosallistuja, sis. seminaariohjelma la tai su, ruokailut ja kahvit kyseisenä päivänä. Huippuvaiheen tai Nuorisovalmentajalisenssillä yhden päivän seminaariosallistuminen (la tai su) 60 €.

Seuratarjous: Ilmoita 4 osallistujaa, niin saat 1 osallistumisen kaupan päälle.

Ilmoittaudu täältä https://www.suomisport.fi/events/acb4c3d0-c4d0-472a-8ffe-7320173df846

Viimeinen ilmoittautumispäivä seminaariin on 2.10.2024.

Lue Nuorisovalmennusseminaarista julkaistu aiempi juttu:

SUL Nuorisovalmennusseminaari Tampereella 19.–20.10.2024