Ex-huippuhyppääjä ja maailmanmestari Kennedyn valmentaja luennoi Paavo Nurmi Games -valmennusseminaarissa

Turussa 17.-18.6.2024 järjestettävä PNG Coaching for success -valmennusseminaarin ohjelma on täydentynyt kansainvälisen huippuyleisurheilun valmentajanimellä. Seminaarin toisena päivänä kuullaan australialaisvalmentaja Paul Burgessin luento vuoden 2023 naisten seiväshypyn maailmanmestarin Nina Kennedyn harjoittelun perusteista ja periaatteista.

Principles of succesfull coaching -otsikolla luennoiva Burgess on entinen huippuseiväshyppääjä, joka kuuluu ennätyksellään (600 cm) harvinaiseen ”kuuden metrin -kerhoon”.

Paul Burgess luennoi Paavo Nurmi Games -valmennusseminaarissa otsikolla Principles of succesfull coaching.

Ilmoittautumisaikaa 31.5. saakka

Ilmoittautumisaika seminaariin päättyy ensi viikon perjantaina (31.5.).

Seminaarin perushinta on 120 € (1 päivä) / 150 € (2 päivää). SUL huippuvaiheen valmentajalisenssin omaaville ja SUL maajoukkue -valmennusryhmäurheilijoiden (yleisurheilukausi 2023–2024) henkilökohtaisten valmentajien seminaarihintaa on vahvasti subventoitu ja heille hinta on vain 80 € (1 päivä) / 110 € (2 päivää). Team Finland -valmennusryhmäurheilijan (2023–2024) henkilökohtaisen valmentajan seminaarimaksun maksaa Suomen Urheiluliitto.

Seminaarimaksuun sisältyy myös B-kategorian pääsylippu (arvo 68 euroa) Suomen kovimpaan kansainväliseen yleisurheilukilpailuun, Paavo Nurmi Gamesiin!

Seminaariohjelma tarkentuu lopulliseen muotoonsa toukokuun aikana. Lopullinen seminaariohjelma lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Seminaarilaisilla on mahdollisuus myös majoitusvarausten tekemiseen edulliseen seminaarihintaan Original Sokos Hotel Kupittaalle, mikä sijaitsee seminaarin pitopaikan (Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki) välittömässä läheisyydessä.

Linkki seminaari-ilmoittautumiseen ja majoitusvarauksiin: https://www.lyyti.fi/reg/PNG_CoachingForSuccess2024

 Lisätietoja seminaarista:

Jarkko Finni

Valmennuksen ja koulutuksen johtaja, SUL

jarkko.finni@sul.fi

 

Lue lisää:

PNG-valmennusseminaari Turussa 17.-18.6. – Frank Dick tähdittää toista seminaaripäivää – Yleisurheilu.fi

PNG-valmennusseminaarin ilmoittautuminen on auki – Yleisurheilu.fi