1000 euroa toteutusrahaa ja ohjeet, järjestä iltapäiväkerho

1000 euroa toteutusrahaa ja ohjeet

Seuralle tuhat euroa toimintarahaa ja mahdollisuus innostaa oman paikkakunnan alakoululaisia yleisurheilun pariin?

Miltä kuulostaa? Aika houkuttelevaa, eikö vain?

Nestlé for Healthier Kids –ohjelma etsii nyt seuroja, jotka ovat valmiita toteuttamaan oman paikkakuntansa alakoululla 10 kerran yleisurheilevan iltapäiväkerhon. Tuhannen euron lisäksi seura saa Nestlé for Healthier Kids – toteuttajan oppaan, yleisurheiluvälinepaketin ja ohjaaja t-paidan.

– Nestlé for Healthier Kids on helppo, avaimet käteen –tyyppinen toimintamuoto, jolla voi olla liikuttamassa koululaisia ja samalla markkinoimassa seuran omia toimintoja koulussa, sanoo Suomen Urheiluliiton (SUL) projektipäällikkö Tiina Haapanen.

SUL:n ja Nestlén kehittämän Nestlé for Healthier Kids -ohjelman tavoite on herätellä koululaisten intoa liikkumiseen ja ravintoon. Tavoitteisiin pyritään yleisurheilun ja oikeanlaisen ravintotietouden avulla. Hakuaika on 1.2.–28.2.2018.

– Kerhon toteuttamispaketti sisältää valmiit tuntimallit toiminnan läpiviemiseen. Tuntien yleisurheilusisältö perustuu Voitto Onnisen toimintaratoihin ja ravintotietous Terve-koululainen hankkeen ravintovartteihin. Ne on erikseen räätälöity tätä tarkoitusta varten, Haapanen kertoo.

Ohjelmaan liittyy myös aktiivisuushaaste. Mikä se on?

– Koko koulua koskeva haaste, jossa mitellään siitä, mikä on koulun aktiivisin luokka. Jokainen luokka toteuttaa ennalta määriteltyjä terveyshaasteita ja kerää haastepisteitä, joilla paremmuus ratkeaa.

Hae mukaan Nestlé for Healthier Kids –ohjelmaan:

Hakuaika: 1.2. – 28.2.2018.

Hakulomake osoitteessa www.yleisurheilurekisteri.fi , palvelutunnus: 2018NHKIDS

Valinnat: julkaistaan 14.3. yleisurheilu.fi -sivustolla. Valittuihin seuroihin ollaan yhteydessä myös henkilökohtaisesti.