Youth Athletics Gamesin ilmoittautuminen alkoi!

SUL perustaa nuorten SOMEtiimin

Oletko valmis? Nyt se nimittäin alkaa! Mene kipin kapin osoitteeseen www.youthathleticsgames.fi ja ilmoita seurasi mukaan ensi kesän vauhdikkaimpaan nuorisoyleisurheilutapahtumaan. Nopeimmat pääsevät mukaan edullisemmin!

Ensi kesän nuorisoyleisurheilun kohokohdan, jo neljättä kertaa järjestettävän Youth Athletic Gamesin ilmoittautuminen on alkanut. Ilmoittautuminen tapahtuu tuttuun tapaan kilpailukalenteri.fi-palvelun kautta. Mikäli ilmoittautuminen ei ole vielä tuttua, tarkemmat ohjeet löytyvät YAG:n nettisivuilta
Huomioi, että ilmoittautumisessa on kaksi hintaporrasta. Ensimmäinen hintaporras sulkeutuu 30.4. ja toinen 1.6., jonka jälkeen ilmoittautuminen ei ole enää mahdollista.

Aikataulut julki
YAG:n alustavat aikataulut on julkaistu. Molemmilla kentillä, Espoon Leppävaarassa ja Otaniemessä, kilpaillaan perjantaista sunnuntaihin. Aikataulut löytyvät YAG:n nettisivuilta.
Luvassa on jälleen huikea tapahtuma, jonka tiiviit kisapäivät, vilkas tapahtumatori ja viihdyttävä oheisohjelma yllätysesiintyjineen tekevät YAG:sta ensi kesän nuorisoyleisurheilun kohokohdan.
Seuraa tapahtuman uutisointia YAG:n nettisivuilta ja hyppää mukaan!

Lisätiedot:
YAG sähköposti: yag(at)sul.fi
Suomen Urheiluliitto, projektivastaava Marjaana Pöntinen, yag(at)sul.fi, p. 050 352 5555 (tavoitettavissa puhelimitse 12.3. jälkeen)
Internet: www.youthathleticsgames.fi
Facebook: Youth Athletics Games
Instagram: Nuorisoyleisurheilu  #yag2015