Yleisurheilufanit-yhdistykselle omat nettisivut

Yleisurheilufanit-yhdistykselle omat nettisivut

Yleisurheilufanit ry:n toiminta on lähtenyt rivakasti liikkeelle. Yhdistys perustettiin kevättalvella Helsingissä. Nyt yhdistys aukaisi omat nettisivut. Siellä voi liittyä jäseneksi ja katsoa mitä fanimatkoja on tarjolla. Yhdistykset sivut löytyvät osoitteesta yleisurheilufanit.fi.

– Yhdistyksen tarkoituksena on järjestää jäsenistölleen fanimatkoja kannustamaan Suomen joukkueita yleisurheilun arvokisoihin. Haluamme myös kehittää fanikulttuuria ja siihen liittyvää toimintaa kotimaisissa kisoissa, kertoo yhdistyksen operatiivista toimintaa vetävä Sari Murto.

Yhdistyksen nettisivut tarjoavat tällä erää fanimatkaa kesäkuun alun Paavo Nurmen kisoihin ja elokuussa Berliinin EM-kisoihin, mutta lisää on luvassa.

– Meillä tulee olemaan fanikatsomo myös alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Tampereella heinäkuussa, samoin kuin Tampereen Ruotsi-ottelussa elo-syyskuun vaihteessa, Murto kertoo.

Myös fanimatkat vuoden 2019 Glasgow´n EM-halleihin ja Dohan MM-kilpailuihin ja sekä yhdistykset oman fanituotteet ovat suunnitteilla.

Yhdistyksen puheenjohtaja on ex-huippujuoksija Tuija Helander.