Yleisurheilufanien Pariisin EM-kisamatkat myyvät vauhdilla

Yleisurheilufanit ry:n Pariisin EM-kisamatkat myyvät hyvää vauhtia. Elokuun 25.-30. päivä käytäviin kisoihin on tarjolla viikon ja viikonvaihteen mittaisia matkoja. Ne järjestää Kon-Tiki Tours.

– Varsinkin viikonvaihteen matkapaketit ovat olleet erityisen kysyttyjä ja niitä on jäljellä vain muutamia, sanoo Yleisurheilufanit ry:n varapuheenjohtaja Sari Murto.

Tunnelmaa Pariisin Charléty-stadionilta ei tule puuttumaan. Kisajärjestäjien mukaan kisojen lippupaketit on myyt 90-prosenttisesti loppuun ja yksittäisten lippujen myynti alkaa torstaina, eli kuluvan kuun 27. päivä.

EM-kisoissa kilpaillee reilut neljäkymmentä suomalaista.

– Yleisurheilufanien kanssa kisoihin matkustavilla on Pariisissa mahdollisuus tavata Suomen joukkueen urheilijoita ja johtoa, Murto muistuttaa.

Kon-Tiki Tours Yleisurheilufanien matkatoimistoksi

Yleisurheilufanit ry ja Kon-Tiki Tours ovat päättäneet tiivistää yhteistyötään.

– Päädyimme keskittämään koko matkayhteistyön Kon-Tikille hyvien matkakokemusten vuoksi. Berliinin EM-kisojen ja Dohan MM-kisojen fanimatkat onnistuivat yli odotusten. Onnistuimme yllättämään matkailijat positiivisesti monipuolisella extratapahtumatarjonnalla, Murto sanoo.

Innolla yhteistyötä on tiivistämässä myös Kon-Tiki Toursin yrittäjä-toimitusjohtaja Timo Saranpää.

– Suomalaiset pitää saada mukaan entistäkin näkyvämpänä ja kuuluvampana joukkona kansainvälisille kentille kannustamaan urheilijoitaan, Saranpää sanoo.

Viikon EM-kisamatka Yleisurheilufanien kanssa:

https://www.kontiki.fi/matkat/pariisin-em-yleisurheilu/

Viikonvaihteen EM-kisamatka Yleisurheilufanien kanssa:

https://www.kontiki.fi/matkat/pariisin-em-yleisurheiluviikonloppu/

Yleisurheilufanit ry:n sivut:

https://yleisurheilufanit.fi

Yleisurheilufanit ry:

varapj. Sari Murto,

sari.murto@culticon.fi