YAG:ssa tehtiin mainioita tuloksia

YAG:ssa tehtiin mainioita tuloksia

Tämänvuotinen Youth Athletics Games oli perjantain ja lauantain osalta säänhaltijoiden mieleen. Sunnuntain sadesäästä huolimatta tapahtuma oli järjestäjien mukaan kokonaisuutena onnistunut. Mukana oli myös nippu huippu-urheilijoita.

Suomen suurin nuorisoyleisurheilutapahtuma oli Suomen Urheiluliiton seurapalvelujohtaja Harri Aallon mukaan kokonaisuutena onnistunut tapahtuma.

 – Perjantain osalta järjestäjät saivat tehdä hartiavoimin töitä riittävän toimitsijamäärän saamiseksi Leppävaaraan. Arkipäivä asettaa tämän koko luokan tapahtuman järjestelyille omat haasteensa. Kilpailullisesti tapahtuma oli kuitenkin korkeatasoinen ja tunnelmaltaan mainio. Parannettavaa jää aina ja palautteesta otetaan opiksi.

SUL:n ja Espoon Tapioiden ja Esbo IF:n yhdessä organisoimat kilpailut järjestettiin tänä vuonna kahdella kentällä, Leppävaarassa ja Otaniemessä. Järjestövaliokunnan puheenjohtaja Esko Kuha on tyytyväinen tapahtumaan fiilikseen sekä viikonlopun tulosantiin.

– Järjestelyiden osalta perjantaina oli pientä alkukankeutta, mutta kokonaisuutena viikonloppu meni oikein hyvin. Tapahtuman kehitystyö alkaa saadun palautteen pohjalta heti. Ensi vuonna YAG kilpaillaan 10.-12.6.2016,  Kuha kertoo.

Kisapaikoilla nähtiin myös muutamia kotimaisia huippu-urheilijoita. Oona Kettunen, Oskari Mörö, Matilda Bogdanoff ja Noora-Lotta Neziri seurailivat kilpailutapahtumia ja poseerasivat nuorten kanssa yhteiskuvissa.

– Olin paikalla Karhulan Katajaisten nuorisopäällikön ominaisuudessa. Meiltä oli kisoissa noin parikymmentä osanottajaa, joista kymmenkunta oli omia valmennettaviani. Oli kiva katsoa, kuinka nuoret tekivät hienoja tuloksia ja nauttivat tekemisestään. Tapahtuma oli oikein mukava, Oona Kettunen kertoi.