YAG:ssa lähes 1500 nuorta urheilijaa!

YAG:ssa lähes 1500 nuorta urheilijaa!

Viikonvaihteessa (12.-14.6.) kilpailtava Youth Athletics Games kasvattaa osallistujamääräänsä viime vuodesta. Mukaan on tulossa lähes 1500 urheilijaa sekä parisataa huoltajaa ja valmentajaa eri puolilta Suomea.

Suomen Urheiluliiton YAG-projektivastaava Marjaana Pöntinen on tyytyväinen viimevuotista suurempaan osanottajajoukkoon.

– Urheilijapasseja meni enemmän kuin viime vuonna ja ne myös jakautuivat eri tavalla. Moni tarttui tarjolla olleeseen hotellimajoitusvaihtoehtoon. Kahdella majoituskoululla yöpyy noin 200 osallistujaa huoltajineen.

– Myös Espoon Tapioiden yleisurheilujaoston puheenjohtaja Esko Kuha on tyytyväinen osallistujamäärään.

 Suomalainen nuorisoyleisurheilu tarvitsee tämän kaltaisen tapahtuman. On hienoa, että seurat eri puolilta Suomea tulevat Espooseen isoin joukkuein. Tunnelma tulee varmasti olemaan korkealla!

Kuhan ja Pöntisen mukaan tapahtuman valmistelut ovat loppusuoralla.

– Yhteistyömme on ollut saumatonta SUL:n ja Esbo IF:n kanssa. Olemme kaikki kokeneita kisajärjestäjiä. Myös Espoon kaupunki on vahvasti mukana järjestelyissä, Kuha kertoo.

– Kisapaidat ovat valmiita ja mitalit ovat tulleet Espooseen. Kaikki alkaa olla valmista, Pöntinen jatkaa.

Ilmaisia lippuja Seikkailupuisto Huippuun!

YAG:n osallistujille on varattu lauantai- ja sunnuntaiaamuissa aikaa tutustua espoolaiseen Seikkailupuisto Huippuun. Huippu valmistuu Espoon Leppävaaran kisakentän kupeeseen toukokuussa ja haluaa tarjota huikeita elämyksiä YAG kisailijoille. Huipussa pääset mm. ryömimään tunneleissa ja kävelemään huojuvilla silloilla jopa 18 metrin korkeudessa!

Ilmaisia lippuvarauksia voi käydä tekemässä 5.6 klo 23.00 asti osoitteessa www.yleisurheilurekisteri.fi Palvelutunnus: YAGHUIPPU. HUOM! Ohjelma ei ota vastaan varausta, mikäli kaikki sillä kellonajalla olevat ajat ovat varattu. Valitse jokin muu kellonaika.

Lisätietoja: www.yleisurheilu.fi/lapset-ja-nuoret/tapahtumat/nuorten-suurtapahtuma-yag/