YAG:n ilmoittautuminen aukesi, koe Eliittikisat ja YAG Lahdessa

YAG:n ilmoittautuminen aukesi

Youth Athletics Gamesin (YAG) ilmoittautuminen on avautunut kilpailukalenteri.fi -palvelussa. Toimi heti ja saat kisapaketin kansainväliseen nuorisoyleisurheilun suurtapahtumaan huippuedulliseen hintaan. YAG kilpaillaan Lahdessa 9.-11. kesäkuuta.

Lahden stadion tarjoaa kesäkuussa huippupuitteet YAG:lle, jonka yhteydessä järjestetään myös Eliittikisasarjan avauskilpailu.

– YAG on tänä vuonna monipuolisempi kokonaisuus kuin koskaan. Nuoret pääsevät kilpailemaan eliittikisa-asuun puetulle stadionille ja voivat omien suoritustensa jälkeen seurata kisojen avauspäivänä kotimaisia ja ulkomaisia yleisurheiluhuippuja Eliittikisoissa, sanoo YAG:n pääsihteeri Janne Harjula.

Harjula kehottaa toimimaan nopeasti.

– Varsinkin majoitukset kannattaa katsoa kuntoon ajoissa, YAG-viikonloppuna on Lahdessa paljon tapahtumia. Koulumajoitusta riittää kaikille ja se on Lahdessa lyhyen kävelymatkan päässä kilpailupaikasta. Itse suosittelen koulumajoitusta ja kolmen päivän kisareissua, Harjula sanoo.

Miksi näin?

– Kolmessa päivässä ehtii kilpailla, kannustaa kavereita, katsoa Eliittikisat ja tehdä vähän muutakin. Lahdessa kaikki, kuten kaupungin keskusta, ovat kisa-alueen lähellä. Stadionin vierestä löytyy esimerkiksi maauimala sekä suurmäki, jonka huipuilla voi käydä kurkkaamasta millaisista korkeuksista mäkihyppääjät lähtevät liikkeelle, Harjula sanoo.

Kisapakettien halvin versio on myynnissä huhtikuun loppuun asti. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä ja kisapaketteihin voi tutustua täällä. Ilmoittautua kisoihin voi kesäkuun alkuun asti.

Kisojen järjestelyistä vastaa Lahden Ahkera. Kisa löytyy sosiaalisessa mediassa hashtageilla #yaglahti ja #maagisetkisat.


_dsc2033.jpg