YAG:n ilmoittautuminen alkoi, kisapaikkana Espoo, torstai on viestipäivä

YAG:n ilmoittautuminen alkoi

Nuorisoyleisurheilun suurtapahtuman Youth Athletics Gamesin ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailu palaa täksi vuodeksi Espoon Leppävaaran kentälle, jossa kilpaillaan 14.-16. kesäkuuta.

– YAG:n ohjelma on rakennettu niin, että kaikille on haluttu antaa mahdollisuus olla mukana viesteissä. Siksi torstai (14.6.) on pyhitetty viesteille. Perjantaina ja lauantaina (15.-16.6.) kilpaillaan henkilökohtaiset lajit, kertoo kilpailunjohtaja Harri Lammi Espoon Tapioista.

YAG:n kävelyt kilpaillaan kävelyn SM-kilpailujen yhteydessä sunnuntaina 17.6.

Urheilijoille on tarjolla YAG -kilpailuun erilaisia kisapaketteja riippuen siitä, kuinka moneen lajiin haluaa osallistua ja tarvitseeko majoitusta ja ruokailuja. Tarjolla ovat A-, B-, C -ja D-paketit. Tarkempaa tietoa niiden sisällöstä ja linkin ilmoittautumiseen löydät tästä

Ilmoittaudu nyt ja säästä

Kisoihin ilmoittautuminen alkoi maaliskuun 12. päivä. Se on auki kesäkuun 3. päivään asti. Mitä aikaisemmin kilpailuun ilmoittautuu, sitä edullisemmin mukaan pääsee.

– Ensimmäinen hintaporras sulkeutuu huhtikuun 30. päivä ja toinen hintaporras 3. kesäkuuta, Lammi kertoo.

YAG-kisoja edeltää 13. kesäkuuta Leppävaaran kentällä käytävä yleisurheilun MotonetGP-sarjan avauskilpailu. Se tuo Espooseen yleisurheilun kotimaisen aikuishuiput ja virittelee YAG-väen kisatunnelmaan.

YAG:n lajit, sarjat ja päiväkohtaisen ohjelman löydät tästä