YAG:n hintaporras vaihtuu 30.4. – vielä ehdit edullisemmin mukaan!

YAG:ssa lähes 1500 nuorta urheilijaa!
YAG:n edullisin hintaporras on voimassa vielä vajaan kahden viikon ajan. Mene nopeasti osoitteeseen www.youthathleticsgames.fi ja ilmoita seurasi mukaan ensi kesän vauhdikkaimpaan nuorisoyleisurheilutapahtumaan. Toimimalla heti säästät selvää rahaa!
 
Ensi kesän nuorisoyleisurheilun kohokohdan, Youth Athletics Gamesien, ilmoittautuminen tapahtuu kilpailukalenteri.fi-palvelun kautta. Mikäli ilmoittautuminen ei ole vielä tuttua, tarkemmat ohjeet löytyvät YAG:n nettisivuilta. Huomioithan, että ilmoittautumisessa on kaksi hintaporrasta. Ensimmäinen hintaporras sulkeutuu 30.4. ja toinen 1.6., jonka jälkeen ilmoittautuminen ei ole enää mahdollista.
Kun ilmoitat seurastasi 30.4. mennessä mukaan vähintään 30 urheilijaa, saat palkinnoksi upean softshell-takin! Samalla osallistut kaikkien yli 30 urheilijaa ilmoittaneiden kesken suoritettavan Jopo-polkupyörän arvontaan.
 
Kuivasjärveltä isolla porukalla
 
Oulun kupeessa sijaitsevalta Kuivasjärveltä on tultu YAG:hen perinteisesti isolla porukalla. Tämäkään vuosi ei tee poikkeusta, kertoo seuran yleisurheilujaoston puheenjohtaja Anne Karvinen-Poutanen.
–    Tänä vuonna lähtijöitä on niin paljon, että emme enää mahdu Oulun Pyrinnön kanssa samaan bussiin. Osallistujia on kolmisenkymmentä ja kun siihen päälle laitetaan vanhempia ja huoltajia, niin kyyti on jo täysi. 
Karvinen-Poutasen mukaan nuoria ei tarvitse houkutella lähtemään YAG:hen. Kuivasjärveläiset ovat olleet YAG:ssa joka vuosi.
–    Kerran mukana olleet haluavat tapahtumaan toistekin ja puhuvat siitä kavereilleen. Kokemuksena reissu on nuorille hieno. Täältä pohjoisemmasta kun tullaan, niin jo yhteinen pitkä bussimatka on nuorille elämys, isoista ja hienoista kilpailuista puhumattakaan. 
 
Nuorisopäälliköt toivottavat tervetulleeksi
 
Järjestävien seurojen, Espoon Tapioiden ja Esbo IF:n nuorisopäälliköt Perttu Örn ja Kira Kytölä toivottavat seurat eri puolilta Suomea lämpimästi tervetulleeksi YAG:hen. 
–    YAG ei ole vain urheilukilpailu, vaan se on elämys! Iso tapahtuma, kokeneet kisajärjestäjät ja hauska ohjelma saavat lapset ja nuoret viihtymään. Tänä vuonna kaikki on lähellä: majoitus, ruokailu ja oheisohjelma. Tarvittaessa vapaa-ajalla voi mennä vaikka Selloon shoppailemaan, Perttu Örn vinkkaa. Hänen tavoitteenaan on saada Espoon Tapioista peräti 150 lasta mukaan tapahtumaan!
 
Esbo IF:n nuorisopäällikkö Kira Kytölä kuvailee YAG:ta elämykseksi, jossa on suuren urheilutapahtuman tuntua, leikkimielisyyttä ja oheisohjelmaa unohtamatta.
–    YAG:ssa on hyvä fiilis ja sieltä saa varmasti uusia kavereita muista seuroista sekä oppii uutta. Yksilölajissa yhteenkuuluvuudentunne tärkeää. Siksi on hienoa, että seurat tulevat tapahtumaan yhtenä joukkueena ja isolla porukalla. Elämyksiä ja muistoja tehdään yhdessä!
 
Perttu ja Kira haastaa muut seurat isoin joukkuein mukaan.
–    Mitä enemmän meitä on, sen parempi kisa ja tunnelma! 
 
Seuraa tapahtuman uutisointia osoitteessa www.youthathleticsgames.fi
sekä facebookissa: ”Youth Athletics Games” ja instagramissa: Nuorisoyleisurheilu, #yag2015 
 
Energy in action! 
 
Lisätietoa: 
Suomen Urheiluliitto, projektivastaava Marjaana Pöntinen, yag@sul.fi, p. 050 352 5555
YAG sähköposti: yag@sul.fi
Internet: www.youthathleticsgames.fi 
Facebook: Youth Athletics Games
Instagram: Nuorisoyleisurheilu