YAG nostaa profiilia – ensi kesän tapahtuma näkyy YLE:n kanavilla!

YAG nostaa profiilia – ensi kesän tapahtuma näkyy YLE:n kanavilla!

Kotimaisen nuorisoyleisurheilun kohokohta, Youth Athletics Games, kilpaillaan ensi kesänä Espoon Leppävaarassa 10.-12.6.2016. Tapahtumassa on kesän monipuolisin lajikirjo, viihdyttävää oheisohjelmaa ja entistä enemmän kansainvälisiä kilpakumppaneita. Luvassa on myös televisiokameroiden loistetta, sillä tapahtuma tulee näkymään YLE:n kanavilla!

YAG:n järjestelyissä on otettu jo isoja harppauksia sitten viime kesän. Tapahtuma on saanut hiljattain kaksi uutta ja merkittävää tukijaa, Hartwallin ja Ingman jäätelöt. Myös YLE:n kamerat ovat paikalla tapahtumassa ja tuovat lisää näkyvyyttä sekä kesän suurimmalle nuorisoyleisurheilutapahtumalle, että siihen osallistuville urheilijoille.

– Tapahtuman järjestelyihin on luvassa muutoksia viime kesältä saadun palautteen pohjalta. Tavoitteenamme on tehdä YAG:sta ikimuistoinen viikonloppu, joka kokoaa yhteen mahdollisimman kattavasti seuraihmiset ja nuoret urheilijat eri puolilta Suomea, YAG:n johtoryhmän puheenjohtaja Ritva Immonen toteaa.

YAG:ta markkinoitiin viime viikonloppuna Saksan Frankfurtissa järjestetyssä European Athletics Clubs System & Youth – konferenssissa, johon osallistui liittojen ja seurojen nuorisotoimijoita 46 eri maasta.

– YAG herätti paikallaolijoissa paljon puhetta ja kiinnostusta. Muiden maiden edustajat totesivatkin, että YAG:n kaltaisille, isommille, yhteisille ja kaikille avoimille nuorisoyleisurheilutapahtumille Euroopan sisällä on selkeä tarve. Uskomme, että YAG:ssa on ensi kesänä aiempaa enemmän kansainvälistä väriä, YAG:n pääsihteeri Marjaana Pöntinen kertoo.

YAG:n ilmoittautuminen alkaa 5.3.2016. Ensimmäinen ja edullisin hintaporras on voimassa huhtikuun loppuun saakka. Mattimyöhäiset ehtivät mukaan vielä kesäkuun alkuun asti.

Lisätietoja tapahtumasta: www.youthathleticsgames.fi sekä Facebook: Youth Athletics Games

Tervetuloa mukaan!