Vuoristoharjoittelu ja Kuiviston, Mattssonin ja Partasen valmistautuminen Tokion kisoihin esillä Pajulahden kestävyysseminaarissa

Olympiakisoissa onnistuneiden Sara Kuiviston, Matti Mattssonin ja Aku Partasen valmistautumista Tokion koitoksiin avataan Liikuntakeskus Pajulahden 23. kestävyysseminaarissa 22.-23. marraskuuta. Seminaarin teemat ovat kilpailuun valmistautuminen, korkeanpaikan harjoittelu ja Tokion olympialaiset.

Kuiviston valmistautumisesta Tokion SE-juoksuihin ovat kertomassa Kuivisto ja hänen valmentajansa Ari Suhonen. Valmentaja Eetu Karvonen käy läpi olympiamitalisti Matti Mattsonin valmistautumista Tokion kisoihin ja Valentin Kononen kertaa olympiakisojen 50 kilometrillä 9:nneksi kävelleen Aku Partasen valmistautumista kisoihin.

Korkeanpaikan harjoittelusta puhuvat itävaltalainen tiedemies ja huippuasiantuntija Martin Burtscher, joka pureutuu korkeanpaikan harjoitteluun kilpailuun valmistautuessa ja Antti Leppävuori, jonka aiheena on hypoksiaharjoittelun merkitys hypoksiavaikutuksen ylläpitämisessä.

Kaisa Salin puhuu ravitsemuksesta hypoksia-altistuksessa ja Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön kestävyyslajien lajiryhmävastaava Olli-Pekka Kärkkäinen käy läpi Tokion olympialaisten ja paralympialaisten kokemuksia kestävyyslajeissa.

Olympiakomitean psyykkisen valmennuksen vastuuasiantuntija Robert Päkk kertaa olympiakisoihin valmistautumisen psyykkistä puolta. Psyykkisestä valmennuksesta puhuu myös yhdistetyn maajoukkueen taustalla toimiva psyykkinen valmentaja (sert.) Terhi Lehtoviita. Ilmoittautuminen seminaariin on auki 14. marraskuuta asti.

Katso koko ohjelma täältä:

https://pajulahti.com/valmennuskeskus/kestavyysseminaari/

Ilmoittautumiset:

http://62.44.192.229/v14/kurssiilmo/paju/index.php?asio=Zmt1cnNzaTtjNDg3MQ==

Syksyn kestävyysaiheiset liveseminaarit:

https://pajulahti.com/kestavyyden-seminaarit-2021/