Vitonen Urjalassa huipensi Kinnusen hyvän pitkän lenkin, Nurmi alitti aikatavoitteensa

Vitonen Urjalassa huipensi Kinnusen hyvän pitkän lenkin

Jarkko Kinnunen käveli Urjalassa hyvän pitkän lenkin, johon 5000 metrin ratakilpailu kuului virkistävänä osana. Kinnunen saapui maaliin ajassa 20.08,47 ja tuttu kilpakumppani Aleksi Ojala ajassa 20.19,13.

– Kisa oli Aleksin kanssa hyvä rypistys. Sain hyvän kokonaisuuden. Kävelin 15 kilsaa alle, pieni verkka, kisaan sen mitä lähtee ja loppuun vielä vajaa kymppi. Ajattelin, että olisi voinut ehkä alle 20 minuutin mennä, mutta hyvä näin, parhaimmillaan matkan aikaan 19.32,78 kävellyt Kinnunen tuumi.

Myös Ojala oli tyytyväinen kilpailun antiin. Häntä miellytti sekä kilpailu Kinnusen kanssa että oma tekniikka, jonka kanssa oli ongelmia edellisessä kilpailussa Kiinassa.

– Tekniikkamuokkausta on tehty, että pysyisi askel matalampana. Nyt sitä vaan hiotaan lisää, Ojala sanoi.

Naisten kilpailussa Enni Nurmi käveli matkan aikaan 24.55,16. Kaksi rasitusmurtuman esiastetta vuoden sisään potenut Espoon Tapioiden nainen oli tyytyväinen, sillä hänen tavoitteensa oli 25 minuuttia.

– Olen ihan tyytyväinen. Alkuun tuntui aika helpolta. Viimeksi keskiviikkona tein kävelytreenin, enkä päässyt viittä minuuttia vielä, mutta oli odotettavissa, että kisaan voisin ehkä päästä, Nurmi sanoi vauhdistaan tyytyväisenä.

Tulokset