Viisi urheilijaa nimettiin MM-hallijoukkueeseen – Salonen: ”Tavoitteena on, että joukkue täydentyy vielä”

Maaliskuussa Belgradissa, Serbiassa, käytäviin yleisurheilun halliratojen MM-kilpailuihin on ensimmäisessä valinnassa nimetty viisi urheilijaa. Kilpailut järjestetään 18.–20. maaliskuuta.

Joukkueeseen nimettiin 60 metrin aitajuoksuun osallistuvat Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Ilari Manninen ja Tampereen Pyrinnön Reetta Hurske, 60 metriä juokseva Helsingin IFK:n Lotta Kemppinen sekä kolmiloikkaajat Senni Salminen Imatran Urheilijoista ja Kristiina Mäkelä Orimattilan Jymystä.

Joukkuetta täydennetään 8. maaliskuuta ja mahdollisesti vielä sen jälkeenkin rankingin perusteella.

– Se on positiivinen asia, että ensimmäisessä valinnassa saatiin joukkueeseen viisi urheilijaa. Tavoitteena on, että joukkue täydentyisi parin viikon kuluttua ainakin parilla urheilijalla, sanoo Suomen Urheiluliiton (SUL) huippu-urheilun valmennuspäällikkö Tuomo Salonen.

– Suomella ei ole MM-hallissa ollut yli kuuden urheilijan joukkuetta sitten vuoden 1993, mutta nyt siihen on hyvä näkymä olemassa.

Yleisurheiluvalintoja/MM-hallit

Helsinki:

Suomen Urheiluliitto on valinnut ensimmäiset urheilijat Suomen joukkueeseen yleisurheilun halliratojen MM-kilpailuihin. Kilpailut järjestetään Belgradissa, Serbiassa, 18.–20. maaliskuuta. Joukkuetta täydennetään 8. maaliskuuta ja mahdollisesti vielä 9. maaliskuuta.

Suomen joukkue:

Miehet,

60 m aj: Ilari Manninen Jyväskylän Kenttäurheilijat.

Naiset,

60 m: Lotta Kemppinen Helsingfors IFK.

60 m aj: Reetta Hurske Tampereen Pyrintö.

3-loikka: Kristiina Mäkelä Orimattilan Jymy ja.Senni Salminen Imatran Urheilijat.