Viipurin Urheilijat hakee toiminnanjohtajaa

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää toiminnanjohtajaa johtamaan seuraa kohti yleisurheiluseurojen kirkkainta kärkeä. Yhdistys- ja urheilutoiminnasta kiinnostuneena toiminnanjohtajana vastaat seuran operatiivisesta toiminnasta, taloudesta ja viestinnästä sekä tapahtumien järjestämisestä. Työtehtäviisi sisältyy lisäksi avustushakemusten tekeminen ja yhteistyökumppanien hankinta. Tukena työssäsi ovat seuran jaostot, hallitus ja vapaaehtoiset talkootyöntekijät. Toiminnanjohtajana toimit myös esimiehenä seuramme muille työntekijöille.

Odotamme sinulta kykyä johtaa ja innostaa erilaisia ihmisiä niin vapaaehtoisia kuin palkollisia. Sinulla on soveltuva koulutus (esim. kaupallinen) ja/tai kokemusta vapaaehtoisjärjestön johtamisesta. Sinulla on tarvittavat taloudelliset taidot seuran johtamiseen, sekä ymmärrys/osaaminen yritys- tai yhdistystoiminnan myynnin, markkinoinnin tai talouden osa-alueista. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä rautaista organisointikykyä.

Eduksi katsomme hyvän kontaktiverkoston yritys- ja järjestökenttään, valmennusosaamisen, kokemuksen esimiestyöstä sekä kilpailujen ja tapahtumien organisoinnista.

Toiminnanjohtajan tehtävät edellyttävät valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin sekä joustavuutta työajoissa.

Hakemukset
Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen sekä CV pyydetään toimittamaan 24.8. mennessä seuran puheenjohtajalle: hannes.alarotu@gmail.com. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana, joten toimithan ripeästi!

Tiedustelut puheenjohtaja Hannes Alarotu, hannes.alarotu@gmail.com

Työsuhteen laatu:
Työ alkaa: 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan
Vakituinen työsuhde, 30 h/viikko – kokoaikainen, sopimuksen mukaan.

 

Viipurin Urheilijat ry on yli 100-vuotias perinteikäs ja vakavarainen yleisurheiluseura, joka liikuttaa vuosittain yli 300 lasta ja aikuista Helsingin alueella. Seura järjestää myös isoja kuntotapahtumia, kuten Länsiväylä- ja Pääkaupunkijuoksun sekä on vahvasti mukana Suomen suurimman juoksutapahtuman Helsinki City Running Dayn järjestelyissä yhtenä omistajaseurana. Viipurin Urheilijat on seura, josta lapsi löytää hauskan ja monipuolisen harrastuksen ja voi jatkaa harrastusta aina veteraanisarjoihin asti.