Vielä ehtii Pajulahden maastojuoksukisaan

Vielä ehtii Pajulahden maastojuoksukisaan

Liikuntakeskus Pajulahdessa Nastolassa juostaan lokakuun viimeisessä viikonvaihteessa Pajulahti Cross Country Carnival –maastojuoksutapahtuma.

Kaksipäiväinen tapahtuma (28.-29.10.) sisältää myös PM- ja EM-maastokatsastuksen, joka tuo paikalle tukun kotimaisia kestävyysjuoksun kärkinimiä. Kaikkiin kisoihin voi vielä tulla mukaan jälki-ilmoittautuneena. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.

– Kyse on täysin uudenlaisesta juoksutapahtumasta, jossa on mukana miesten ja naisten 10 ja 6,5 kilometrin huippukilpailut, juniorisarjojen maastojuoksukarnevaalit sekä kunto- ja yritysjuoksutapahtuma PajuFest, kertoo tapahtuman koordinaattori Rami Virlander.

Miesten ja naisten Eliittisarjojen kisoihin ovat ilmoittautuneet muiden muassa estejuoksun kotimaiset huippunimet Topi Raitanen ja Camilla Richardsson.

Juniorisarjoissa tarjolla on henkilökohtainen matka 9-15 vuotiaille, sekä 6 x 1,5 kilometrin viesti.

Kilpailut alkavat lauantaina

Kilpailutoiminta Liikuntakeskus Pajulahdessa alkaa lauantaina. Silloin käydään 9-15-vuotiaiden henkilökohtaiset kilpailut ja joukkuekilpailu kolmihenkisin joukkuein.

Sunnuntaina juostaan miesten ja naisten Eliittisarjan kilpailut, Masters eli 30-65-vuotiaiden 6,5 kilometriä sekä 11-15-vuotiaiden 6 x 1,5 kilometrin maastojuoksuviesti.

Miesten ja naisten kilpailun keulakuvana toimii kotimaisen maastojuoksun kaikkien aikojen huippunimi MM-maastomitalisti ja EM-maastojen mestari Annemari Kiekara (os. Sandell).

Aikataulu ja yleistietoja tästä linkistä

Hintoja ja tapahtumainfoa tästä linkistä