Veljekset voittivat viestinjuoksun – Laji lajilta

Veljekset voittivat viestinjuoksun - Laji lajilta

Prahan EM-kilpailut laji lajilta. Tulospalvelun ja kilpailuraporttien linkit tämän sivun lopussa.

 

Abele teki hurjan ajan aitajuoksussa

Sunnuntain kilpailut Prahassa avasi miesten seitsenottelun 60 metrin aitajuoksu, jonka voitti Saksan Arthur Abele loistavalla tuloksella 7,67. Perjantaina saman lajin erikoiskilpailun finaaliin selviydyttiin vain sekunnin sadasosan tätä nopeammalla ajalla.

Seitsenottelua johtava Venäjän Ilja Shkurenjov oli kolmanneksi nopein aitajuoksija ajalla 7,86 ja säilytti johtoasemansa, mutta Abele puolitti hänen etumatkansa 52 pisteeseen.

Kauden kärkituloksen haltija Tšekin Adam Helcelet ja puolustava mestari Hollannin Eelco Sintnicolaas aitoivat myös alle kahdeksan sekunnin 7,95 ja 7,98, mutta heidän eronsa johdossa olevaan Shkurenjoviin kasvoi jo noin 200 pisteeseen.

Jäljellä on vielä kaksi lajia seiväshyppy ja 1000 metrin juoksu, jotka molemmat ovat erityisesti puolustavan mestarin Sintnicolaasin leipälajeja.

7-ottelun tilanne 5 lajin jälkeen (60m, pituus, kuula, korkeus, 60m aj): 1) Shkurenjov 4529, 2) Abele 4477, 3) Helcelet 4339, 4) Sintnicolaas 4328, 5) Paweł Wiesiołek Puola 4321, 6) Gaël Querin Ranska 4270, 7) Jorge Ureña Espanja 4247, 8) Bastien Auzeil Ranska 4241 … 11) Artjom Lukjanenko Venäjä 4147, 12) Petter Olson Ruotsi 4124.

 

Latvala sijoittui 60 metrillä 19:nneksi

Hanna-Maari Latvala sijoittui naisten 60 metrin kovatasoisimmassa välierässä seitsemänneksi ajalla 7,37. Kolmen erän yhteistuloksissa Latvalan sijoitus oli jaettu 19-20:s. Latvalan erän neljä parasta selviytyi finaaliin.

Viiden vuoden takainen 100 metrin Euroopan mestari Saksan Verena Sailer oli välierien nopein uudella ennätyksellään 7,08. Viime vuoden eurooppalaiseksi naisyleisurheilijaksi valittu Hollannin Dafne Schippers ja hallitseva junioreiden maailmanmestari Britannian Dina Asher-Smith voittivat omat eränsä ajalla 7,10.

Eriensä toiseksi nopeimpina finaaliin juoksivat Norjan Ezinne Okparaebo, Sveitsin Mujinga Kambundji ja Ukrainan Olesja Povh ajoin 7,15-7,16. Kambundji rikkoi Sveitsin ennätyksen. Latvalan erästä pääsivät lisäksi aikavertailusta finaaliin Hollannin Jamile Samuel ja vasta 17-vuotias Puolan Ewa Swoboda.

Latvala hävisi omassa erässään sekunnin sadasosan Ruotsin Iréne Ekelundille, mutta oli 0,05 sekuntia nopeampi, kuin viimeisessä välierässä juossut Ruotsin toinen edustaja Elin Östlund.

 

Myllymäki sijoittui 60 metrillä 22:nneksi

Ville Myllymäki juoksi miesten 60 metrin välierässään seitsemänneksi ja sijoittui yhteistuloksissa 22:nneksi ajalla 6,81. Tälläkin sijoituksellaan hän oli koko Suomen joukkueen parhaiten sijoittunut miesurheilija.

Viimetalvinen maailman hallimestari Britannian Richard Kilty oli välierien nopein ajalla 6,63. Muut erät voittivat junioreiden hallitseva 100 metrin Euroopan mestari Chijindu Ujah niin ikään Britanniasta ajalla 6,57 ja Saksan Lucas Jakubczyk ajalla 6,59.

Eriensä toisina finaaliin selviytyivät Sveitsin Pascal Mancini, Ranskan Emmanuel Biron ja Italian Michael Tumi ajoin 6,60, 6,61 ja 6,62. Miestenkin välierissä naisten välierien tavoin juostiin Sveitsin ennätys.

Finaaliin selviytyivät kaikki kolme saksalaista, sillä aikavertailusta pääsivät mukaan myös Christian Blum ja Julian Reus ajoin 6,60 ja 6,62. Britannian kolmas edustaja Sean Safo-Antwi oli nopein karsiutuneista juoksijoista ajalla 6,63.

Pohjolan nopein mies oli Ruotsin 19-vuotias Erik Hagberg samalla ajalla 6,72, jonka Ville Myllymäki juoksi edellisenä päivänä alkuerissä.

 

Sveitsiin kultaa naisten 800 metrillä

Sveitsiläinen ympäristösuunnittelun opiskelija Selina Büchel lähti naisten 800 metrin finaaliin sekä ennätysvertailun että tämän kauden tilastovertailun toiseksi hitaimpana, mutta ajoitti kirinsä täsmälleen oikein ja voitti Euroopan mestaruuden 0,04 sekunnin erolla voittoajan ollessa 2.01,95.

18-vuotias Aníta Hinriksdóttir Islannista lähti tavoilleen uskollisena vetämään joukkoa, mutta tällä kerralla hän ei tähdännyt maksimaaliseen vetovauhtiin, vaan pyrki ainoastaan vauhtia tarvittaessa lisäämällä säilyttämään ensimmäisen sijansa mahdollisimman pitkään.

Viimeisen kierroksen alussa Büchel terävästi ampaisi kärkeen ja yllätti muut juoksijat. Puolustava mestari Ukrainan Natalia Lupu ymmärsi lähteä takaa-ajoon takasuoran alussa, mutta Lontoon olympiakolmonen Jekaterina Poistogova avasi kirinsä liian myöhään vasta takakaarteessa.

Büchel onnistui loppusuoralla pitämään Lupun askelen verran takanaan eikä Poistogovan hurja loppusuoran kirikään vienyt häntä Büchelin ohi, kuin vasta juuri maaliviivan ylittämisen jälkeen.

Puolan Joanna Józwik hävisi pronssimitalin Lupulle 0,20 sekunnin erolla ja juniori Hinriksdóttir oli viides, hänkin vain 0,79 sekunnin päässä voittaja Büchelistä. Protestin kautta finaaliin selviytyneen Britannian Jennifer Meadowsin juoksurata oli lähtöhetkellä tyhjä.

 

Shkurenjov otteli maailman kärkituloksen

Venäjän Ilja Shkurenjov voitti seitsenottelun kuudennen lajin seiväshypyn uudella ennätyksellään 530 senttiä ja eteni Euroopan mestaruuteen sekä maailman kärkitulokseen 6353 pistettä. Tulos on maailman kautta aikain 13:nneksi paras.

60 metrin aitajuoksun loistotuloksella 7,67 voittanut Saksan Arthur Abele hävisi seiväshypyssä Shkurenjoville ratkaisevan paljon 40 senttiä. Päätöslajissa 1000 metrillä hän juoksi toiseksi nopeimmin 2.35,64, kokosi ennätyksekseen 6279 pistettä ja palkittiin hopeamitalilla.

Mestaruutta puolustanut Hollannin Eelco Sintnicolaas otteli tasaisesti ja nousi toisena päivänä viidenneltä tilalta kolmanneksi pistein 6185. Ranskan Gaël Querin puolestaan voitti päätöslajin 1000 metrin juoksun erinomaisella ajalla 2.34,54 ja kohosi sen ansiosta neljänneksi pistein 6115.

6000 pistettä ylittivät myös viidenneksi ja kuudenneksi sijoittuneet Tšekin Adam Helcelet ja uuden ennätyksensä otellut Ranskan Bastien Auzeil. Petter Olson saavutti Ruotsille pistesijan oteltuaan kahdeksanneksi pistein 5869.

 

Jakub Holušaa juhlittiin seisaaltaan

Prahan O2-hallin täpötäysi yleisö kunnioitti voittajaa seisaaltaan, kun Tšekin oma urheilija Jakub Holuša erittäin taistelutahtoisella juoksullaan kaikkien yllätykseksi kiri miesten 1500 metrin Euroopan mestariksi uudella maansa ennätyksellä 3.37,68.

Kaiken piti olla pedattuna Etiopiasta Saksaan muuttaneelle Homiyu Tesfayelle, joka pitää hallussaan maailman kärkitulosta ja juoksi alkuerissäkin nopeimman ajan. Tesfaye ei kuitenkaan missään vaiheessa saanut juonesta kiinni saaden tyytyä neljänteen tilaan ajalla 3.39,08.

Keniasta Turkkiin muuttanut İlham Tanui Özbilen johti juoksua 1498 metriä. Hän veti ensimmäisen 400 metrin osuuden erittäin kovaa 57,51, löysäsi sen jälkeen 61,51:een, kiristi uudelleen 58,18:aan ja viimeiselle kierrokselle lähdettäessä oli viitisen metriä edellä Holušaa, joka oli saman verran edellä muita juoksijoita.

Voimakkaalla Zatopekin askelella runnova Holuša ei luovuttanut. Kaksi metriä ennen maalia hän sivuutti Tanuin ja löi tämän 0,06 sekunnin erolla. Pronssimitalilla palkittiin skotti Chris O’Hare kymmenen metriä kärkikaksikon takana ajalla 3.38,96.

Neljänneksi jääneen ennakkosuosikki Tesfayen jälkeen myös 21-vuotias Britannian Charlie Grice ja Norjan Henrik Ingebrigtsen paransivat halliennätyksensä alle 3.40:n tuloksin 3.39,43 ja 3.39,70. Ingenrigtsenin tulos on samalla uusi Norjan ennätys.

 

Lewandowski lähti ja se oli siinä

Miesten 800 metrin juoksussa edettiin maltillisesti Ruotsin 19-vuotiaan Andreas Almgrenin johdolla puolimatkaan, jolloin Hollannin Thijmen Kupers säntäsi pitkään kiriin. Häntä lähtivät seuraamaan vain Almgren ja kokenut vuoden 2010 Euroopan mestari Puolan Marcin Lewandowski.

Viimeisen kierroksen alussa lähti Lewandowski eikä muilla ollut enää mitään jakoa. Lewandowski juoksi ensimmäisen puolikkaan 54,9 ja lensi toisen yli kolme sekuntia nopeammin 51,7 loppuajan ollessa 1.46,67.

Irlannin Mark English avasi kirinsä vasta viimeisellä kierroksella, mutta ehti kuin ehtikin juuri ennen ratkaisevan irtioton tehnyttä Kupersia toisena maaliin ajalla 1.47,20. Kupers hävisi Englishille vain 0,05 sekuntia. Almgren uupui viimeisellä kierroksella neljänneksi 0,53 sekunnin päähän mitalista.

 

Sifan Hassanin soolo

Etiopiasta Hollantiin muuttanut Sifan Hassan voitti viime kesänä naisten 1500 metrin Euroopan mestaruuden ja pitää hallussaan tämän talven maailman kärkitulosta. Prahassa hän karkasi muilta jo ensimmäisellä kierroksella ja voitti Euroopan hallimestaruuden ajalla 4.09,04.

Aivan helposti Hassan ei kuitenkaan voittanut, sillä hän aloitti liiankin kovaa ja hukkasi juoksun ensimmäisellä kolmanneksella hankkimastaan kuuden sekunnin etumatkasta viisi kuudesosaa. Hassanin 400 metrin osuudet veivät aikaa 64,04, 67,81, 68,35 ja viimeinen 300-metrinen kangistuneena 48,74.

Hopeamitalilla palkittiin Hassania viimeisillä kierroksilla runsaasti tavoittanut Puolan Angelika Cichocka ajalla 4.10,53. Viime talven MM-kilpailuissa Cichocka saavutti myös hopeamitalin, mutta matka oli tuolloin 800 metriä.

Kolmanneksi ehti Italian 20-vuotias Federica del Buono ajalla 4.11,61 ennen pronssimitalia puolustanutta Puolan Katarzyna Broniatowskaa. Seuraavat kilpailijat hävisivät Hassanille jo yli kuusi sekuntia.

Pronssimitalilla palkitun Federica del Buonon isä Gianni del Buono palkittiin vuoden 1971 Euroopan hallimestaruuskilpailuissa tyttärensä tavoin juuri 1500 metrin juoksussa pronssimitalilla.

 

Kilty musersi haastajansa

Pikajuoksun ohella nyrkkeilyä ja vapaaottelua pitkään harjoitellut Britannian Richard Kilty voitti miesten 60 metrin mestaruuden ylivoimaisesti erinomaisella ajalla 6,51. Se on maailman tämän kauden kolmanneksi paras tulos Saint Kitts & Nevisin Kim Collinsin ja Yhdysvaltain Ryan Baileyn jälkeen.

Alku- ja välierien sekä vuositilaston perusteella Kiltyn ainoa haastaja olisi ollut hänen 21-vuotias joukkuetoverinsa Chijindu Ujah. Tältä kuitenkin hermot pettivät ja hän sortui vilppilähtöön ja hylättiin.

Saksan kokenut joukkue menestyi erinomaisesti. Christian Blum ja Julian Reus palkittiin hopea- ja pronssimitalein tuloksin 6,58 ja 6,60. Välierissä 6,59 juossut Saksan kolmas edustaja Lukas Jakubczyk juoksi finaalissa 6,62 jääden tasaisessa mitalikamppailussa kuudenneksi vaaksan verran mitalista.

Italian Michael Tumi ja Sveitsin Pascal Mancini kiilasivat saksalaiskolmikon väliin neljänneksi ja viidenneksi tuloksin 6,61 ja 6,62. Juoksijoiden reaktioajat olivat muutoin lähes identtiset, mutta Lukas Jakubczykin pienenpieni 0,03 sekunnin tappio reaktioajassa joukkuetoverilleen Julian Reusille maksoi hänelle mitalin.

 

Schippers voitti ainutlaatuisen pikajuoksufinaalin!

Naisten 60 metrin finaali oli tulostasoltaan ainutlaatuinen. Kahdeksasta kilpailijasta seitsemän juoksi uuden ennätyksensä! Vain välierien nopein Saksan Verena Sailer ei pystynyt uuteen ennätykseensä, mutta hänkin jäi tuoreesta välierissä juoksemastaan ennätyksestä vain sekunnin sadasosan.

Hollannin Dafne Schippers sai pitkät jalkansa muita hitaammin täyteen vauhtiin, mutta nousi 15 metriä ennen maalia kärkeen ja voitti Euroopan mestaruuden maailman tämän kauden kärkiaikaa sivuavalla tuloksella 7,05. Aiemmin aivan saman ajan on tänä talvena juossut Norsunluurannikon Murielle Ahouré.

Hopeamitalilla palkittu junioreiden maailmanmestari Dina Asher-Smith sivusi Britannian ennätystä 7,08  ja löi kolmanneksi sijoittuneen Verena Sailerin sekunnin sadasosalla.

Ezinne Okparaebo juoksi Norjan ennätyksen 7,10, Mujinga Kambundji Sveitsin ennätyksen 7,11 ja neljän vuoden takainen Euroopan mestari Ukrainan Olesja Povh oman ennätyksensä 7,11. He kaikki hävisivät mitalin vain 0,01-0,02 sekunnin erolla.

17-vuotias puolalainen Ewa Swoboda jäi kahdeksanneksi, vaikka rikkoi 19-vuotiaiden junioreiden Euroopan halliennätyksen! Tämän loistavan juoksun tulokset olivat seuraavat:

60 m: 1) Dafne Schippers Hollanti 7,05 (Hollannin ennätys & sivuaa kauden kärkitulosta), 2) Dina Asher-Smith Britannia 7,08 (sivuaa Britannian ennätystä), 3) Verena Sailer Saksa 7,09, 4) Ezinne Okparaebo Norja 7,10 (Norjan ennätys), 5) Mujinga Kambundji Sveitsi 7,11 (Sveitsin ennätys), 6) Olesja Povh Ukraina 7,11 (oma ennätys), 7) Jamile Samuel Hollanti 7,19 (oma ennätys), 8) Ewa Swoboda Puola 7,20 (19-v. Euroopan ennätys).

 

Sidorova ylitti seipäällä 480

Viime kesänä jo Zürichissä Euroopan mestaruuden voittanut ja viime talvena Sopotissa MM-kilpailuiden hopeamitalilla palkittu Venäjän Anzhelika Sidorova voitti naisten seiväshypyn uudella loistavalla ennätyksellään 480 ilman yhtäkään pudotusta. Tulos on kautta aikain yhdeksänneksi paras.

Viime kesänäkin hopeamitalilla Sidorovan jälkeen palkittu Kreikan Ekateríni Stefanídi ylitti 475 ja palkittiin tälläkin kerralla hopeamitalilla. 21-vuotias Angelica Bengtsson paransi Pohjoismaiden ennätyksen 470 senttiin ja hyppäsi Ruotsille pronssimitalin.

Neljäs oli viime kesän EM-kilpailuiden pronssimitalinainen Venäjän Anzhelika Zhuk-Krasnova tuloksella 460. Aiemmin tällä kaudella 480 hypännyt Kreikan Nikolía Kiriakopoúlou ylitti nyt vain 450 jääden jaetulle viidennelle tilalle yhdessä Ranskan Marion Fiackin kanssa.

Saksan joukkue epäonnistui niin pahoin kuin mahdollista. Liza Ryzih ei terveydellisistä syistä päässyt edes hyppypaikalle ja Katharina Bauer pudotti kolmesti aloituskorkeudestaan 440.

 

Euroopan mestaruus Kiinan rajaseudulle

Miesten korkeushypyn yllätysmestari oli Venäjän Tyynenmeren rannikolta Kiinan pohjoispuolelta kotoisin oleva Daniil Tsiplakov, joka kilpailun nuorimpana osallistujana ylitti ensimmäisellä yrityksellään korkeuden 231 senttiä.

Tsiplakovin aiemmat parhaat menestykset ovat molemmat Tampereelta. Kesällä 2009 hän voitti Ratinan stadionilla kultamitalin 17-vuotiaiden Euroopan nuoriso-olympiafestivaalissa ja kesällä 2013 hänet palkittiin hopeamitalilla 22-vuotiaiden EM-kilpailuissa.

Tsiplakovin kanssa saman korkeuden 231 toisella yrityksellään ylittäneet Kreikan Antónios Mástoras ja Italian Silvano Chesani jakoivat toisen tilan. Sentin omaa ennätystään parantanut Mástoras sijoittui kesällä 2013 Ratinassa 22-vuotiaiden EM-finaalissa Tsiplakovin jälkeen kolmanneksi.

Yllätyksellisen mitalikolmikon jälkeen 4-6:nneksi tuloksella 228 sijoittuivat vuoden 2010 Euroopan mestari Venäjän Aleksandr Shustov, kaksien edellisten Euroopan hallimestaruuskilpailuiden kolmonen Tšekin Jaroslav Bába ja viimekesäinen Zürichin EM-kilpailuiden kakkonen Ukrainan Andrii Protsenko.

Kolmien aiempien MM-kilpailuiden mitalimies Kyproksen Kyriakos Ioannou ei toipilaana kyennyt hyppäämään kuin kerran korkeudesta 224 jääden ilman tulosta.

 

Kolmiloikankin Euroopan mestaruus Kiinan rajaseudulle

Naisten kolmiloikan voitti maailman tämän kauden kärkituloksella 14,69 Jekaterina Koneva, joka korkeushypyn mestarin Daniil Tsiplakovin tavoin on kotoisin harvaan asutulta Habarovskin alueelta Venäjän Tyynenmeren rannikolta.

Silmiinpistävän hitaalla ja rennolla vauhdilla juokseva Koneva voitti jo viime talvena hallissa maailmanmestaruuden. Hänen hyppynsä perustuu balettitanssijan tarkkuudella tasapainoiseen hyppytekniikkaan, jossa ei ole lainkaan ylimääräistä sivuttaiskiertoa.

Teknisesti erittäin taitavasti hyppäsi myös hopeamitalilla palkittu Bulgarian Gabriella Petrova, jonka erittäin korkeat loikat viimeisellä kierroksella kantoivat 14,52. Hanna Knjazjeva paransi Israelin ennätystä sekä karsinnassa että finaalissa, missä hänen tuloksensa 14,49 oikeutti pronssimitaliin.

Saksan Kristin Gierisch hävisi pronssimitalin Knjazjevalle vain kolmen sentin erolla hypättyään viimeisellä kierroksella uuden ennätyksensä 14,46. Viides oli Helsingin EM-kilpailuissa hopeamitalilla palkittu Portugalin Patricia Mamona tuloksella 14,32.

Kristiina Mäkelä astui kaksi ensimmäistä noin 14 metrin mittaista yritystään hieman yli. Ne olisivat todennäköisesti oikeuttaneet kuudenteen tilaan. Mäkelän kolmas hyppy kaukaa lankun takaa ponnistaen kantoi 13,40 ja neljäs jo hieman väsyneenä 13,66. Tällä tuloksella hän oli EM-finaalin kahdeksas.

Erikoinen yhteensattuma oli, että EM-finaalin kahdeksan parasta urheilijaa ovat myös tämän vuoden maailmantilaston kahdeksan parasta – täsmälleen samassa järjestyksessä kuin Prahan EM-finaalissa!

Kristiina Mäkelän kahdeksas sija oli Suomen joukkueen kolmas pistesija Prahan EM-kilpailuissa. Nämä kaikki olivat naisten saavuttamia. Kansainvälisenä Naisten päivänä päättyneissä kilpailuissa itse asiassa Suomen joukkueen kaikki viisi naisurheilijaa sijoittuivat paremmin, kuin Suomen joukkueen paraskaan miesurheilija.

 

Historian tasaisin 4×400 metrin viestinjuoksu

Naisten 4×400 metrin viestinjuoksun kaikki kuusi joukkuetta saapuivat maaliin 0,92 sekunnin sisään. Ranska voitti ja Venäjä oli viimeinen. Voittoaika oli 3.31,61. Ranskan tasaisen vahvassa voittajajoukkueessa juoksivat Floria Guei, Elea Mariama Diarra, Agnes Raharolahy ja Marie Gayot.

400 metrin henkilökohtaisessa kilpailussa epäonnistunut Tšekin Denisa Rosolová juoksi avausosuuden loistavasti 52,27, millä ajalla hän olisi henkilökohtaisen kilpailun finaalissa ollut toinen. Tuore Euroopan mestari Ukraina Natalia Pihida hävisi nyt avausosuudella Rosoloválle yli sekunnin.

Nopeimmat osuusajat lentävällä lähdöllä juoksivat hopeajoukkue Britannian ankkuri Kirsten McAslan 51,83, pronssijoukkue Puolan ankkuri Justyna Święty 51,85 ja neljänneksi sijoittuneen Tšekin joukkueen ankkuri Zuzana Hejnová 51,98.

 

Veljekset voittivat viestinjuoksun!

EM-kilpailut päättyivät miesten 4×400 metrin viestinjuoksuun, missä kolmen veljeksen perustalle rakennettu Belgian joukkue Julien Watrin, Dylan Borlée, Jonathan Borlée ja Kevin Borlée voitti Euroopan mestaruuden uudella Euroopan ennätyksellä 3.02,87!

Puolan joukkue karkasi Karol Zalewskin upealla avausosuudella, jonka hän juoksi alle 46 sekuntiin 45,98. Julien Watrin saapui vaihtoon toisena ajassa 46,88 muiden joukkueiden aloittajien viipyessä yli 47 sekunnin.

Toisella osuudella Puolan etumatka kasvoi jo 1,28 sekuntiin, kun Rafał Omelko juoksi lentävällä lähdöllä 45,48. Dylan Borlée oli tämän osuuden toiseksi nopein ajalla 45,86. Kolmannella osuudella Jonathan Borlée kavensi eron 0,78 sekuntiin juostessaan 45,14 ja Puolan Łukasz Krawczuk 45,64.

Belgian ankkuri Kevin Borlée oli koko viestin nopein ajalla 44,98 ohittaen loppusuoralla Puolan Jakub Krzewinan, jonka osuusaika oli 45,87. Hopeamitalilla palkittu Puolan joukkuekin alitti oman 16 vuotta vanhan aikaisemman Euroopan ennätyksensä 3.03,01. Hopeamitaliaika oli 3.02,97.

Kolmannen ja neljännen osuuden mainiosti 45,59 ja 45,41 juosseet Ján Tesař ja Pavel Maslák nostivat Tšekin joukkueen kolmanneksi uudella maansa ennätyksellä 3.04,09. Muut maat jäivät Belgian voittajajoukkueesta jo yli viiden sekunnin päähän.

Belgian ja Puolan joukkueiden ajat ovat kautta aikain tilaston toiseksi ja kolmanneksi parhaat Yhdysvaltain jälkeen. Erinomaisessa kilpailussa pronssimitaliin yltänyt Tšekin joukkuekin nousi kautta aikain tilastossa seitsemänneksi.

(Mikko Nieminen.)

 

Lue lisää Jakub Holušan, Dafne Schippersin, Richard KIltyn ja seitsenottelijoiden kuulumisia tuoreeltaan kilpailun jälkeen: Click!

LIVE-Tulospalvelu:

Torstai 5.3.

Perjantai 6.3. aamu

Perjantai 6.3. ilta

Lauantai 7.3. aamu

Lauantai 7.3. ilta

Netti-TV:

 


Anzhelika Sidorova