Vattenfall Seuracupin voitot Kaustiselle, Pyhäselälle, Lempäälään ja Tampereelle

Vattenfall Seuracupin voitot Kaustiselle

Vattenfall Seuracupin tiukat ja jännittävät finaalit kilpailtiin tänään. Sarjojen voittajiksi selviytyivät Kaustisen Pohjan-Veikot, Pyhäselän Urheilijat, Lempäälän Kisa ja Tampereen Pyrintö.

Kilo-sarjan voittaneen Kaustisen Pohjan-Veikkojen joukkueenjohtaja Olli Ali-Haapala kertoi koko mukana olevan porukan nauttivan voitosta täysin rinnoin.

´- Tulimme finaaliin kahdella bussilla, joissa tunnelma on nyt katossa. Kisa lähti alusta alkaen käyntiin hyvin. Saimme mukaan täyden ja tasavahvan joukkueen, joka jopa ylitti itsensä muutamissa lajeissa. Kisat olivat hyvät, sää suosi, tunnelma oli hyvä ja kannustus loistavaa. Ei kai tämän parempaa markkinointia yleisurheilulle voi ollakaan kuin Seuracup-finaali!, Ali-Haapala hehkutti.

Mega-sarjassa Pyhäselän Urheilijat nappasi jo yhdeksännen voiton. Joukkueenjohtaja Eero Könösen mukaan kilpailu oli kuitenkin erittäin tiukka lähes viimeiseen lajiin asti.

– Noormarkun Nopsa jäi meistä omien laskujeni mukaan 14,5 pistettä. Tasaista oli pitkään. Meille tuli paljon lajivoittoja ja onnistumisia, mutta muutamissa lajeissa ei mennyt ihan putkeen. Kokonaisuus oli kuitenkin erittäin hyvä, Könönen summaa.

Giga-sarjan mestari oli Lempäälän Kisa. Joukkueenjohtaja Timo Reunanen oli kilpailun jälkeen yhtä hymyä.

– Erittäin hyvät ovat tunnelmat! Joukkueemme vahvuus oli tasaisuus, hyviä suorituksia tehtiin kautta linjan. Teemme yhteistyötä paikallisten suunnistajien ja palloilijoiden kanssa ja sieltä saatiin muutamia hyviä vahvistuksia joukkueeseen.

Reunasen mukaan kilpailu oli tiukka ja muutamat seurat, kuten Naantalin Löyly, If Drott, Raision Kuula ja Kaipolan Vire, pisti tasaisesti kapuloita Lempäälän rattaisiin.

– Kyllä tämä kisa on joka vuosi yhtä hieno ja upea tapahtuma! Seuracupissa menestyminen oli asetettu seuran tavoitteeksi ja siinä onnistuttiin, Reunanen iloitsee.

Tampereen Pyrinnön Tera-sarjan voitto oli ratkennut jo ennen viimeistä sukkulaviestiä. Joukkueenjohtaja Pauliina Savijoki tuuletti voittoa ja sanoi tunnelman olevan korkealla.

– Kilpailu meni juuri niin kuin pitikin. Ei tullut yhtään epäonnistumisia ja sitäkin enemmän loistosuorituksia. Koko joukkue oli aivan loistava! Oli mahtavaa, että voitto tuli nyt, ja melkein kotikentällä Nokialla. Se kruunaa upeasti koko tämän viikonlopun.