Vattenfall Seuracupin toinen piirikisakierros vauhdissa!

Vattenfall Seuracupin toinen piirikisakierros vauhdissa!

”Pistetilanne on kärjen osalta kohtuullisen tasaisen. Erittäin tiukkaa vääntöä tullaan käymään kaikissa sarjoissa sijoista 14-20 seuroilla, jotka kamppailevat finaaliin pääsemisestä”, SUL:n aluepäällikkö Mika Tyrkkö arvioi.

Mika Tyrkön puhelin on soinut viime päivinä ahkerasti. Puhelut seuraihmisten kanssa ovat koskeneet kuluneella viikolla käynnistynyttä Vattenfall Seuracupin toista piirikisakierrosta.

– Seuracup on suurelle osalle seuroista tärkeä kilpailumuoto. Joukkueen kokoaminen on käynnissä ja siitä pyritään rakentamaan mahdollisimman kilpailukykyinen.

Vattenfall Seuracup-joukkuetta rakennetaan parhaillaan mm. Kuivasjärven Aurassa, joka on tällä hetkellä Tera-sarjassa kiinni viimeisessä finaalipaikassa, sijalla 20.

– Tähän toiseen piirikisaan joukkueen kokoaminen on lajien puolesta haastavampaa. Mutta parhaamme teemme! Jos finaalipaikka irtoaa, niin toki lähdemme sinne mielellämme, Auran yleisurheilujaoston puheenjohtaja Anne Karvinen-Poutanen kertoo.

Finaalit elokuun lopussa

Aluepäällikkö Mika Tyrkön viime päivät ovat täyttyneet palavereista Vattenfall Seuracupin finaalijärjestäjien kanssa.

– Kolme neljästä seurasta järjestää finaalin ensimmäistä kertaa. Kaikilla seuroilla järjestelyt ovat jo erittäin hyvällä mallilla, hän iloitsee.

Vattenfall Seuracupin finaalit järjestetään lauantaina 29.8.2015 neljässä eri sarjassa. Finaalijärjestäjinä toimivat Sulkavan Urheilijat -41, Laitilan Jyske, Varkauden Kenttä-Veikot sekä Keski-Uudenmaan Yleisurheilu.

Lisätietoja: www.yleisurheilu.fi/vattenfallseuracup

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

Laita viidakkorumpu soimaan oman urheiluseurasi hyväksi! 

Nyt kannattaa laittaa viidakkorumpu soimaan ja kertoa Vattenfallin Seuracup –sähkösopimuksesta sukulaisille, ystäville ja työkavereille. Jokaisesta sähkösopimuksesta napsahtaa oman urheiluseurasi tilille 20 euroa. Kaiken kukkuraksi tulee tuntuva lisäbonus: eniten sähkösopimuksia solminut seura / kilpailusarja saa peräti 500 euron lahjakortin urheiluliikkeeseen. 

Lue lisää: https://www.yleisurheilu.fi/uutinen/tee-nyt-vattenfallin-seuracup-sahkosopimus-tuet-urheiluseurasi-nuoria