Vattenfall Seuracupin toinen piirikisakierros täydessä vauhdissa

Vattenfall Seuracupin toinen piirikisakierros täydessä vauhdissa

Vattenfall Seuracupin toinen piirikisakierros käynnistyi viime viikolla. Mainioita yksilösuorituksia ja tuloksia tehtiin mm. Lieksassa, jossa Pyhäselän Urheilijat kokosi komean pistepotin.

Pyhäselän Urheilijat keräsi toisessa piirikilpailuissa 13 572 pistettä. Kisoissa tehtiin myös yksi piiriennätys. PyU:n 12-vuotias Sofia Raatikainen juoksi uuden 60 metrin aitojen piirinennätyksen 10,02 ja sijoittui toiseksi 13-vuotiaan Jasmina Venäläisen (9,88) jälkeen.

Tino Mäkelän, 17, keihästulos 58,95 antoi kovimmat pisteet (801) Pyhäselän Urheilijoiden pottiin. Muita hyviä pistetuloksia olivat Niklas Hyvösen kuulassa pukkaama 13,49 (687 pist.), Jesse Piiroisen aitatulos 16,39 (547) ja Jimi Huuhon 3-loikkaponkaisu 11,96 (675).

Lapinlahdella mainio tunnelma

Myös Lapinlahdella järjestetyissä piirikisoissa nautittiin loistavasta säästä ja mainiosta kisatunnelmasta.

– Siilinjärven Ponnistuksella oli ison joukkueen lisäksi mukana myös vahvat kannustusjoukot kyltteineen päivineen. Heidän iloista ja äänekästä meininkiään oli ilo ulkopuolistenkin seurata, tapahtuman järjestelyissä mukana ollut Varpaisjärven Veikkojen Johanna Tuovinen kertoo.

Siilinjärven Ponnistuksen lisäksi seuracupia kisailivat täysin joukkuein myös Maaningan Mahdin ja Varpaisjärven Vireen joukkueet.

– Pieniä urheilijoita meillä on paljon, mutta isommista on pulaa. Nyt niitä on tosin hyvin kasvamassa, Johanna Tuovinen kuvailee kotiseuransa Varpaisjärven tilannetta.

Vattenfall Seuracupin piirikisoja kilpaillaan kuluvalla viikolla mm. Turussa, Heinolassa, Kirkkonummella ja Limingalla. Tarkemmat päivämäärät ja paikkakunnat löydät tästä.

Seurojen välisen pistekilpailun tulokset päivittyvät osoitteeseen: http://seuracup.tuloslista.com