Vattenfall Seuracupin piirikisat käynnissä

Vattenfall Seuracupin toinen piirikierros käynnistyy tänään

Seurojen suuresti arvostaman Vattenfall Seuracupin piirikisat käynnistyivät kesäkuun alussa. Kuluneella viikolla kilpailtiin muun muassa Mynämäellä ja Somerolla. Ohessa seurojen tunnelmia kisakauden avauksesta.

  • Kilpailut menivät oikein hyvin. Mukana oli 250 urheilijaa ja 10 seuraa. Kärjessä Laitilan Jyske meni omia menojaan. Se keräsi peräti 11 217 pistettä, Mynämäen Iskun rahaston hoitaja ja kilpailujen tulospalvelusta vastaava Mirva Hakula kertoo.

Viileän kisaillan aikana saatiin myös pari pisaraa sadetta niskaan, mutta muutoin keli oli kohtuullinen.

  • Seurapisteistä huomaa hyvin, että yksittäisten kovien tulosten sijaan tärkeämpää on saada osanottaja jokaiseen lajiin. Kokonaistulos nousee silloin huomattavasti paremmaksi.

Laitilan Jyskeen pistepotilla ollaan tällä hetkellä Mega-sarjassa sijalla 2.

Myös Someron piirikisoissa yksi oli ylitse muiden. Salon Vilpas voitti kilpailun ja keräsi yhteensä 9083 pistettä. Pistemäärä riittää Tera-sarjassa tällä hetkellä sijaan 7.

  • Kilpailut menivät järjestelyiden osalta hyvin. Kilpailuissa oli ehkä vielä sellaista alkukesän kankeutta. Kevät on ollut viileä, eikä kunnon kisoja ole ollut vielä juurikaan. Mutta tästähän se kesä vasta alkaa, Someron Esan nuorisovastaava Tommi Virkki kertoo.

Vattenfall Seuracupin piirikisoja kilpaillaan ensi viikolla mm. Kotkassa, Ähtärissä, Oulussa ja Lapinlahdella. Katso kaikki kilpailut osoitteesta: www.kilpailukalenteri.fi