Vattenfall Seuracupin piirikisat alkavat 2.6.

Vattenfall Seuracupin toinen piirikisakierros täydessä vauhdissa

Yleisurheilun supersuosittu joukkuekilpailu, Vattenfall Seuracup, kilpaillaan kuluvana kesänä jo 18. kerran. Luvassa on huikea kahden osakilpailun kesä, joka huipentuu elokuun lopussa kilpailtaviin finaaleihin!

Perinteikäs ja vuosi vuodelta yhtä suosittuna säilynyt Vattenfall Seuracup järjestetään kuluvana vuonna jo kahdeksannentoista kerran. Parhaat seurajoukkueet kohtaavat kahden piirikisavaiheen jälkeen neljällä paikkakunnalla järjestettävissä finaaleissa, joiden järjestäjäseuroja ovat Sulkavan Urheilijat-41, Laitilan Jyske, Varkauden Kenttä-Veikot sekä Keski-Uudenmaan Yleisurheilu.

Huomenna tiistaina 2.6. käynnistävät ensimmäiset piirikisat, joita kilpaillaan mm. Kaarinassa, Naantalissa, Somerolla, Mynämäellä ja Järvenpäässä. Kilpailun eri vaiheisiin odotetaan mukaan yli 10 000 lasta ja nuorta.

Suomen Urheiluliiton aluepäällikkö Mika Tyrkkö sanoo, että Vattenfall Seuracup on yleisurheilua parhaimmillaan. Hän on erityisen ilahtunut uusien seurojen yhteydenotoista.

  • Moni seura, joka ei ole aiemmin ollut mukana Vattenfall Seuracupissa, on soittanut ja kysellyt, voivatko he tulla mukaan. Kyselyjen perusteella vaikuttaisi siltä, että osallistuvien seurojen määrä on kasvussa. Myös finaalijärjestäjissä on uusia seuroja. Kaiken kaikkiaan perinteikkään seurakisan ympärillä on varsin positiivista pöhinää, Tyrkkö summaa.