Vattenfall Seuracupin finaalit kilpaillaan lauantaina

Vattenfall Seuracupin finaalit kilpaillaan lauantaina

Jännitystä on jo ilmassa! Vattenfall Seuracup huipentuu ensi lauantaina kilpailtaviin finaaleihin. Neljällä finaalipaikkakunnalla odotetaan jo innolla satoja kisavieraita saapuvaksi.

Kilo-sarjan finaalin kisajärjestelyistä vastaa Kangasalan Urheilijat -68. Seurojen yhteyshenkilönä toimivan Risto Heinosen mukaan järjestelyissä riittää tekemistä aina kisa-aamuun asti.

– Tänään pussitetaan paitoja, numeroita ja muita seuramateriaaleja. Niissä onkin tekemistä, koska kilpailijoita on useita satoja. Ruokailun olemme varanneet yhteensä 750 henkilölle.

Heinonen kertoo, että kilpailut alkavat jo aamulla yhdeksältä, jotta osanottajat ehtivät neljäksi Ratinaan.

– Tiivis kisapäivä on tulossa, hän uumoilee.

Mega-sarjaa isännöivän Ikaalisten Urheilijoiden Harri Samuelsson kertoo porukan olevan samoissa puuhissa.

– Pari iltaa on tässä pakkailtu seuramateriaaleja. Eilen pidimme toimitsijapalaverin ja seuraava on vuorossa huomenna. Majoituskoulu on tarkastettu ja siellä on pidetty palotarkastus. Perjantaina pystytämme vielä kentän laidalle isoja telttoja, koska meillä ei ole katettua katsomoa. Mutta niinhän se on, että nyt kun sateeseen on varauduttu, niin ei varmasti sada, hän naurahtaa.

Valkeakosken Hakan finaalivastaava Juha Karjalainen odottaa lauantaita luottavaisin mielin.

– Järjestäjien stressikäyrä alkaa tässä vaiheessa huipussaan, mutta hyvällä mallilla ollaan siitä huolimatta. Eilen pidimme koko toimitsijaporukalle yhteisen palaverin, jossa käytiin kisapäivää läpi. Lauantaina menemme seitsemäksi kentälle ja 8.30 alkaa tapahtua. Kenttä on hiljattain uusittu ja erittäin hyvässä kunnossa, hän kertoo.

Nokia Urheilijoiden järjestelykoneisto valmistautuu vastaanottamaan Tera-sarjan finalistit. Finaalivastaava Esa Kivioja sanoo, että homma on hyvin hallussa.

– Suurempia sudenkuoppia ei ole ainakaan tällä haavaa tiedossa, hän nauraa.

–  Testasimme järjestelykoneistoa elokuussa Vattenfall Seuracupin piirikisassa ja silloin kaikki meni hyvin. Huomenna tarkastamme vielä kentän ajanottolaitteet ja sitten alkaakin olla valmista lauantaiaamua varten. Kisat pyörähtävät käyntiin avajaisilla klo 8.30.

Vattenfall Seuracupin finaalit järjestetään lauantaina 3.9.2016 neljässä eri sarjassa. Finaalijärjestäjinä toimivat Kangasalan Urheilijat -68, Ikaalisten Urheilijat, Valkeakosken Haka ja Nokian Urheilijat. Finaalit huipentuvat Tampereella järjestettävään Ruotsi-otteluun.

Lisätietoja: https://www.yleisurheilu.fi/lapset-ja-nuoret/seura/seuracup/finaali