Vattenfall Seuracup jatkui Pihtiputaalla ja Forssassa

Vattenfall Seuracup jatkui Pihtiputaalla ja Forssassa

Kuluneella viikolla kilpailtiin Vattenfall Seuracupin toiset piirikilpailut Pihtiputaalla ja Forssassa. Molemmilla paikkakunnilla sää suosi ja tulostaso nousi ilahduttavan korkeaksi.

– Kilpailut menivät todella hyvin. Mukana oli 201 osanottajaa, joka tekivät peräti 291 lajisuoritusta. Sää suosi, oli sellainen puolipilvinen keli.  Lajikohtaisissa toimitsijatehtävissä oli mukana muidenkin seurojen ihmisiä ja siitä oli paljon apua, Pihtiputaan Tuiskun yleisurheilujaoston puheenjohtaja Miia Hiironen kertoo.

Piirikisan kovimman pistepotin keräsi Jyväskylän Kenttäurheilijat. Toiseksi sijoittui Kaipolan Vire ja kolmanneksi järjestävä seura Pihtiputaan Tuisku.

– Tuiskun joukkueen osalta kilpailu meni odotetusti. Finaalista lähdemme hakemaan sijoitusta kolmen parhaan joukossa, hän toteaa.

Forssan Salaman valmennuspäällikkö Ari Ketola kertoi keskiviikkoisen piirikisan olleen seuran kannalta menestyksekäs.

– Nappasimme muutamia lajivoittoja ja useita mitalisijoja. Joukkueemme on edelleen melkoisen kestävyysjuoksijapainotteinen, vaikka olemme tehneet paljon töitä myös muiden lajien eteen. Kokonaispistesaalis on siihen nähden hyvä.

Forssan Salamat on Giga-sarjassa tällä hetkellä kolmantena pisteillä 15832. Sarjan kärkipaikkaa pitää hurjalla, 27 312 pisteen potilla Lempäälän Kisa. Toisena on Kaipolan Vire.

– Finaaliin lähdemme tekemään hyviä suorituksia kaikissa lajeissa. Sen tarkempia tavoitteita emme ole vielä joukkueelle asettaneet, Ketola tuumi.