Vastatuuli söi pikajuoksun tulostasoa Jamaikalla

Reipas vastatuuli söi terää pikajuoksutuloksista Jamaikan mestaruuskisojen ja MM-karsintojen päätöspäivänä. Elaine Thompson pinkaisi naisten 200 metrin mestariksi ajalla 22,51, joka syntyi 2,4 metriä sekunnissa puhaltaneeseen vastatuuleen.

Thompson, 23, on juossut tänä vuonna 100 metriä 10,84, mutta hänen valmentajansa Stephen Francis ei päästänyt häntä Kingstonissa kuin 200 metrille.

Naisten 200 metrillä Sherone Simpson oli toinen (22,77) ja kaksinkertainen olympiavoittaja Veronica Campbell-Brown kolmas (23,02).

Miesten 200 metrin finaalissa vastatuulta oli 2,6 metriä sekunnissa ja mestariksi juoksi Nickel Ashmeade ajalla 20,36. Warren Weir oli toinen (20,39).

Javon Francis voitti miesten 400 metriä (44,70) ja Christine Day naisten kilpailun ennätystään sivuavalla ajalla 50,16.

Siskokset Daniel ja Shermaine Williams olivat 100 metrin aitojen kärkipari ajoin 12,71 ja 12,84 (-1,1 m/s). Daeshon Gordon, 18, oli neljäs maansa junioriennätyksellä 12,97.